Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Rainbow Lodge Backpackers

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 437 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 7.9
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 437 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 7.9
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.7
Rainbow Lodge Backpackers Located at 99 Titiraupenga St, , Taupo.
Rainbow Lodge Backpackers
New Zealand
Taupo 99 Titiraupenga St
85% 437
-38.6836170 176.0764592
Rainbow Lodge Backpackers
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 čvc 2016
6.0

Staff good but the tv didnt work that well. Bed sheets were dirty. No more backpacker stays on this trip

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • westray12
  • Singapur, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
17 čer 2016
9.7

Very friendly staff! Everything was nice and value for money!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 dub 2016
8.3

It's really good overall. Specially the kitchen. But mice are very active at night.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 dub 2016
10.0

Perfect hostel. Friendly staff. Clean rooms!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
27 bře 2016
7.7

Die Küche ist mit Töpfen, Pfannen und Geschirr usw ausgestattet ;-). Den Gesamtzustand des Hostels würde ich noch als einigermaßen solide beschreiben. In einer der Duschen war mir eine Kaputte Duschwanne aufgefallen.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
26 bře 2016
8.6

I arrived after reception hours and was welcomed by the night porter and shown to my room. It wasn't until the next morning i saw the big kitchen, pool etc outside that most of the guests were putting to good use. Awesome place.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
17 bře 2016
9.7

I loved Rainbow Lodge it didn't feel like a hostel but a big home. Everyone was lovely, it was clean and I loved the dog jess! It's a little further out than the other hostels but worth the extra 5 min walk :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • CeSabatini
  • Argentina, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
17 bře 2016
8.3

It was a bit of a walk from the city center, but not too bad, close to PakNSave. The kitchen was well equipped, and everything was constantly being cleaned. The staff was great, really helpful.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
7 bře 2016
9.4

Amazing staff and dog! We loved having proper coffee available! Only downside was that our room was quite noisy at night - mainly the sounds of people walking about and doors being opened and closed - not your fault but the walls seemed to be quite thin. Generally wouldn't be an issue but we had to get up very early to do the Alpine crossing. Overall such a great hostel, thank you!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
1 bře 2016
9.4

Clean and friendly!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.