Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

R.K.Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
4.0
Hodnocení 242 recenzí
  • Hodnota za peníze 3.8
  • Zabezpečení 3.5
  • Umístění 7.0
  • Zaměstnanci 3.8
  • Atmosféra 3.8
  • Čistota 2.8
  • Zařízení 3.3
ZAREZERVOVAT
4.0
Hodnocení 242 recenzí
  • Hodnota za peníze 3.8
  • Zabezpečení 3.5
  • Umístění 7.0
  • Zaměstnanci 3.8
  • Atmosféra 3.8
  • Čistota 2.8
  • Zařízení 3.3
R.K.Hostel Located at 642 W. Hawthorn St., San Diego, CA 92101, San Diego.
R.K.Hostel
USA
San Diego California 92101 642 W. Hawthorn St., San Diego, CA 92101
40% 242
32.7267960 -117.1684220
R.K.Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 srp 2016
4.9

People steal your food, huge roach problem, I got bit by something everyday , no hand soap in bathrooms, cool surroundings , horrible infrastructure.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 čvc 2016
2.6

- Pas d'accueil dans l'après-midi. - Dortoirs sans lumière, sales, odeurs douteuses. - Doit-on considérer qu'un paquet de pain de mie et un saut vide et moisi de margarine est un petit-déjeuner correct!? - Fréquentations plus que douteuses: personnes alcooliques avec leur stock de bouteilles. - Soupçons d'utilisation de drogues par l'un des responsables (snif...) dormant dans le dortoir En resumé : ambiance glauque dans tout l'établissement. A éviter pour les jeunes filles et le

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 čer 2016
5.1

Flea Bag Dumps should not be on your List.......

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 kvě 2016
4.0

This is one of the worst hostels ever! We arrived there after a 9-hours bus drive and have been told that 'unfortunately' our room was not available. Apparently they did not update their availabilities on 'Hostelworld.com'!!! The worst thing was, that the guy behind the check-in counter refused to return our deposit. When we got angry he tried to save the situation by telling annoying jokes and laughing all the time. Everything is dirty, and smells fouly!

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
5 kvě 2016
2.0

Nem cheguei a ficar hospedado, muito menos consegui receber de volta o valor que fiz para a mina reserva, isto pq no site diz que o referido hostel é acessível para pessoas com mobilidade reduzida, fato que não é verdade, pois o banheiro para banho localiza-se no 2o. andar e não há elevador nem qq outro meio de acesso a este pavimento, a não ser pela escada!!! Como que uma pessoa como eu, que usa cadeira de rodas faz para chagar neste banheiro?

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 dub 2016
2.6

This place was discussing. Dirty, foul smells and staff who suggested there was a good chance of "getting lucky" as there were more women than men.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
24 bře 2016
7.4

This is not a typical hostel u will experience more of a family feeling. I had a fun time staying at that place, people over there are great humans. Could be a little bit cleaner though but for that price you dont wanna complain about this. ;-) Thank you for those hours I will never forget.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 bře 2016
3.1

El personal del hotel consume drogas/bebe mientras trabaja, te tratan mal, con mucha desconfianza. hotel muy sucio. Homeless durmiendo en las habitaciones compartidas. Deberian cerrar este hostal.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.