Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

R.K.Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
5.2
Hodnocení 262 recenzí
  • Hodnota za peníze 4.6
  • Zabezpečení 6.3
  • Umístění 7.2
  • Zaměstnanci 6.0
  • Atmosféra 4.5
  • Čistota 3.7
  • Zařízení 4.0
ZAREZERVOVAT
5.2
Hodnocení 262 recenzí
  • Hodnota za peníze 4.6
  • Zabezpečení 6.3
  • Umístění 7.2
  • Zaměstnanci 6.0
  • Atmosféra 4.5
  • Čistota 3.7
  • Zařízení 4.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Egypt, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 zář 2017
3.4

This is the worest hostel I had ever stayed in, people looks weird a horibol experience

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 zář 2017
4.9

Mäuse, Käfer und Kakerlaken im Zimmer. 12 Bett Zimmer nur durch Aluminium Tor (Garagentor) von Straße getrennt. Dreck, Dreck und nochmal Dreck. Liegt direkt unterhalb der Einflugschneise des Intern. Airports. Größte Teil der Besucher an keinerlei Kommunikation interessiert. Hatte wenig von einem Hostel Leben wie ich es sonst kenne. Nicht buchen!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • halfbloodprince1001
  • Singapur, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
2 srp 2017
8.0

They need more staff for keeping the place clean. Too tiring for the receptionist to do it all. Compromises the hostel in terms of its maintenance. Great to have an ironing board and for the fans to be functional since its summer. Only one fan was working in a 12 bed room. Wifi was dysfunctional.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 čvc 2017
5.7

I recommend some type of strong cleaning detergent.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
19 čvc 2017
5.1

Even though I didn't encounter any problems, it seemed anyone could enter the property undetected. There is little atmosphere so arranging entertainment elsewhere is recommended. The hostel had all the basics and the staff were cool . The location is beneficial however the cleanliness and smell of the hostel really lets it down.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • renatodering
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
19 čvc 2017
4.9

Ambiente não me agradou em nada. Não consegui nem ficar o tempo que solicitei.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 čer 2017
4.9

Misinformation in the communications from the online booking site to me got the deal off to a bad start. It Indicate a deposit had been charged. It had no so I thought they were overcharging me. The hostel is on the arriving flight path of jets for San Deigo airport and back ups to a highway. It is constantly noises. The cleanliness was poor, it's hard to guess when the frig was last cleaned. It didn't smell but everything stuck to the shelves. At one point there was no toilet paper in hostel.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
18 kvě 2017
5.1

- Bett war unbequem - Abfall wurde nie abgeholt - geputzt wurde nicht - Küche/Kühlschrank war dreckig - Es hatte Mäuse im Zimmer

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
26 bře 2017
2.0

Just don't.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • liliancabreu
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 bře 2017
4.9

O Hostel parece que esta abandonado, O quarto estava sujo e tinha um cheiro horrível. A cozinha parecia suja e tudo que nela esta e a geladeira estava um nojo como se nunca tivesse sido limpa Não tinha café da manhã conforme informado na descrição.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×