Hostelworld.com

Quality Hostel K's House Tokyo Oasis

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 848 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.8
  • Zařízení 9.2
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 848 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.8
  • Zařízení 9.2
Quality Hostel K's House Tokyo Oasis Located at 14-10, Asakusa 2-Chome, Taito-ku, , Tokyo.
Quality Hostel K's House Tokyo Oasis
Japan
Tokyo 111-0032 14-10, Asakusa 2-Chome, Taito-ku
93% 848
35.7158032 139.7935286
Quality Hostel K's House Tokyo Oasis
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • kidpoopoochi
  • Thajsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
17 čer 2016
8.9

Great hostel. Great experience. Great and friendly staff.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
7 čer 2016
9.4

Good location, the staff were really great. I was in a basic mixed dorm and some curtains would have been really good as the sunrise would wake me up quite early. Other than that small thing this was a fantastic place to base in Tokyo!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
13 kvě 2016
9.1

A bit difficult to find the first time but this outstanding hostel is located in a nice neighbourhood, close to the senso-ji temple and other places of interest. Staff is friendly and helpful.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
13 kvě 2016
10.0

My first time at this hostel in Tokyo. It was very nice, and the staff was helpful.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
12 kvě 2016
9.1

A great hostel with a group of wonderful staff dedicated to helping you make the most of your stay. Good value for the area as Tokyo is pretty expensive.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
5 kvě 2016
9.7

Really nice hostel with cozy atmosphere. The staff are absolutely lovely and try to help you in any way. I also liked that our dorm had a private bathroom.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Hong Kong, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
27 dub 2016
10.0

Very nice quality hostel right next to the Tsukuba Express station. The staff are very friendly and helpful, rooms are tidy and comfy, comes with private shower room and bathroom. Would choose again when I come to Tokyo next time.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
22 dub 2016
9.4

etwas weit von Partylokations entfernt, sonst sauber, nettes Personal, alles gut

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 dub 2016
9.1

Lovely staying! It's a very clean hostel, I have already been there so I was happy that I could come back. I really can recommend it as it is situated in Asakusa - the district with fantastic temples and the hostel is also near metro station. Will be back once I am in Japan :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for your message. We are also looking forward to welcoming you again. See you next time : )

  • Anonymní
  • Australia, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
7 dub 2016
10.0

Great place to stay, very friendly staff very clean...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

We appreciate your comment. Thank you !

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.