Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Q4 Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 4092 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 4092 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 8.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Nizozemí, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 kvě 2017
9.1

Great hostal! Nice people. Next to a metro station. Good place

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
18 kvě 2017
5.7

Personnels pas très agréables et le rapport qualité prix relativement bas.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
15 kvě 2017
4.6

Beim Einchecken oberes Bett zugewiesen bekommen, Tausch war nach Aussage der Rezeptionistin aufgrund des Systems nicht möglich, bei anderem Kollegen jedoch schon. Chip-Leser kaputt, daher musste ich immer den Rezeptionisten bitten, mir aufzusperren. Etwas blöd, wenn niemand da oder beschäftigt. Insgesamt nicht sehr sauber. Bad nur wischiwaschi geputzt und 4 Handtücher längst abgereister Personen hängen wahrscheinlich immer noch drin. Viele lange schwarze Haare im Raum und auf Textilien gefunden.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • erik78_mx
  • Mexiko, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 19 Recenze
13 kvě 2017
8.6

Great Location across Queens plaza subway station. There is a deli, Subway, cheekers and other places to eat about 5 min walking.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
12 kvě 2017
6.6

Good value for money.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 kvě 2017
5.1

Las habitaciones son muy pequeñas y la limpieza no es nada buena.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
11 kvě 2017
9.7

I had a great stay at Q4! It's super clean, the rooms are new and pretty and the shower I shared with my roommates was bigger than the one I have at home ;) The staff is very friendly and accommodating. Admittedly, it can get noisy with the train passing by right outside the hostel, but with earplugs I slept just fine. Would always come back!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 kvě 2017
8.6

This was the first time I stayed at a hostel in a long time. Personal hygiene of my 7 roommates was a bit less than I hoped for, but that's a gamble with hostels. The room was clean, although the shower floor tiles were coming up and the water pooled rather than draining. The commons areas were great with a laptop and sound system for music, plus a guitar for those so inclined. There were also a pool table and a ping pong table. Staff was great and guests were pretty friendly.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 kvě 2017
6.6

Hostal bien ubicado, con buena conexión con el transporte público. La habitación que nos tocó daba a la calle donde pasa un metro aereo, por lo que era muy ruidoso. Las camas no son comodas y no hay enchufes en cada cama.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Brunei, Žena, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
8 kvě 2017
7.1

I personally like the location of this hostel. It is so easy to access to Manhattan with the metro station which is close by. The surrounding area is full of restaurant and I also feel safe walking around the area. The wifi system is good and the room is very quiet for good rest.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.