Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pousada da Cachoeira

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.2
Báječný 213 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 7.0
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.5
ZAREZERVOVAT
8.2
Báječný 213 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 7.0
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
31 bře 2017
10.0

Awesome place! The staff are incredible, thanks for everything. Perfect place if you want to be removed from the bustle, but still not too far to partake in it. I see a lot of cat comments on these reviews.. its not like they're in your room or anything, they chill outside all day, mostly minding their own business. Not sure how that could possibly warrant a bad review, but hey, people kinda suck.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
13 bře 2017
9.1

Fantastic location with the jungle in the backyard. It is a 10-15 min walk from the Harbour/city. The staff were very nice and helpful. The room were good and clean (housekeeping every day). Slight minus: the electricity went out once a day during our 3 night stay, but the staff were alert and it was corrected within 10 min. And the cats were not a problem (even though other people has said so) there were 3-4 cats, they did not bother Anyone :) overall a nice stay!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
7 bře 2017
9.4

Wunderschönes Gasthaus, sehr ruhig und entspannt. Die Mitarbeiter waren alle sehr nett und stets hilfsbereit!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
4 bře 2017
6.0

Too many cats all over the place. Seriously, why cant them be just controlled?

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 úno 2017
4.0

Nos parecio linda en un principio con mi compañero, porque hay muy linda vegetacion, pero sentiamos todo el rato olor feo, la habitacion no es lo que esperaba, las sabanas parecian usadas y en cama dos plazas teniamos sabanas de una, el ventilador hacia mucho ruido y parecia que iba a caerse. El desayuno y la hamaca en la puerta de la posada fue lo mejor, pero la ubicacion es muy arriba del morro. Y la limpieza del cuarto no era buena, no nos sacaron ni la bolsa de basura. No volveriamos.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Žena, 18-24
  • Světoběžník
  • 21 Recenze
26 pro 2016
7.4

Cats everywhere!!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 lis 2016
9.1

This nice Pousada has the most beautiful backyard where breakfast is also served. We first stayed in a very simple room (which is what we wanted as we were gone all day anyway on this magnificent island), but when we spontaneously prolonged our stay we were moved to an even nicer room with our own hammock. The island is the closest to paradise you can get so there is not much more to say - and pousada cachoeira is definitely a great choice to stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
18 lis 2016
9.1

Superbe pousada, à 5min du centre, bel endroit au calme, propreté des chambres, espace et très bon petit déjeuner. À recommander pour la tranquillité.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
16 lis 2016
8.3

Nettes Hostel, geführt von Klaus, einem Landsmann, der seit 27 Jahren in Brasilien lebt und damit spannende Einblicke geben kann.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž Skupina, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
31 říj 2016
9.1

Very nice Bed&Breakfast with calm atmosphere and very friendly staff. Great breakfast in lovely garden.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.