Hostelworld.com

Pousada Daime Sono - Lencois

Ceny
mapa
Recenze
8.1
Báječný 145 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.4
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 7.0
ZAREZERVOVAT
8.1
Báječný 145 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.4
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 7.0
Pousada Daime Sono - Lencois Located at rua das pedras, 102, , Chapada Diamantina.
Pousada Daime Sono - Lencois
Brazil
Chapada Diamantina Bahia, Chapada Diamantina 46960-00 rua das pedras, 102
81% 145
-12.5551080 -41.3898860
Pousada Daime Sono - Lencois
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 dub 2016
9.7

Ótima localização e atendimento! Recomendo e voltando pra Lencois volto a me hospedar aqui!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
30 bře 2016
8.6

very nice and friendly stuff ;)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 bře 2016
8.3

We first booked just one night and it was no problem to stay one more. Unfortunately it was 10 BRL than with the booking with hostelworld. We arrived early in the morning and had to pay half of the price for the early arrival/check-in. Because we took a night bus we had to pay another 10 BRL to leave the luggage. There are a lot of extra costs that makes it expensive. The other thing we did not like was that the kitchen hours were just from 11am-5pm and to that time you are mostly on a trip.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Qosaikd
  • Saúdská Arábie, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 37 Recenze
21 úno 2016
6.9

when I booked my stay through hostelworld I had to pay the remaining but the owner asked me for 40 reals instead the amount on the website although Patricia was so nice and helpful. it is an average Pousada in general. if you plan to come later than midnight, you need to knock on the door hardly to wake someone up to open the door for you. it is better to ask for the key of the door in advance.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • valeri8la386
  • Itálie, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
16 úno 2016
3.7

No common space, kitchen can be used only 11-17.Private rooms has no window.it's smelly&not clean. If the lady ask you if you want to rest at 6am in an empty bed please say NO, even there is no space in the corridor:it's an extra cost of 20 R$/person. Other extra cost: Internet, shower after check out and luggage storage 10R$/day. The lady cheated asking different price for the beds + the 10% fees deposit already payed on HostelWorld. It's the worst place where I've ever been. Not recommend

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 38 Recenze
14 úno 2016
10.0

Really good family hostel, great location, you get what you pay for.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 úno 2016
9.7

A pousada possui uma localização excelente, próxima do centro e de vários restaurantes e lojas com produtos locais. Além disso, possui um serviço de restaurante que funciona durante a noite com preços acessíveis e comida excelente. A dona da pousada é muito simpática e está sempre disposta a ajudar.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • caiocezar058762
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
26 led 2016
8.9

Lugar bem aconchegante e familiar, me senti em casa.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 led 2016
5.7

O atendimento e hospitalidade da proprietária Patrícia sao nota mil!!!! Porem a estrutura fisica e limpeza deixam a desejar.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
26 pro 2015
10.0

Fica na Pousada Daime Sono foi o mesmo que ficar na casa de uma grande amiga. Conhecer a Patricia (a dona da pousada) foi um presente, uma pessoa incrivel, com um coraçao enorme, que faz com que os hospedes se sintam em casa, com um café da manhã delicioso, bons preços para os passeios pela chapada, boas risadas e ótimas conversas! Obrigada por fazer a nossa viagem incrível, a pousada e voce, Patricia ficarão no nosso coração pra sempre!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.