Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Pousada Daime Sono - Lencois

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
8.2
Báječný 152 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 7.6
  • Zařízení 6.8
ZAREZERVOVAT
8.2
Báječný 152 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 7.6
  • Zařízení 6.8
Pousada Daime Sono - Lencois Located at rua das pedras, 102, , Chapada Diamantina.
Pousada Daime Sono - Lencois
Brazil
Chapada Diamantina Bahia, Chapada Diamantina 46960-00 rua das pedras, 102
82% 152
-12.5551080 -41.3898860
Pousada Daime Sono - Lencois
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Djalmasat
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 čvc 2016
8.0

O lugar é muito bom, ótima localização, pecou um pouco na limpeza e na Wi-Fi

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Correa
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 čer 2016
10.0

Tudo Perfeito, falta algumas coisas, mas no geral é um bom lugar ! Recomendo !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 čer 2016
7.4

O hostel é a casa da família, e realmente o ambiente é bem familiar. Ficamos no quarto de 4 camas (não tem janela externa). O banheiro é compartilhado com os demais hóspedes. A localização é excelente, bem no centro de Lençois, cercado por restaurantes, bares, mercadinhos, próximo a praças etc. O quarto estava limpo, um tanto apertado para 4 pessoas já que não há espaço suficiente para a bagagem, mas se os colchões das camas foram renovados, já melhora;

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 čer 2016
6.3

O quarto onde fiquei não tinha janelas, muito pequeno para 4 pessoas e o colchão era muito fino.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 čer 2016
8.0

Amei a cidade, no dia que cheguei a Patricia estava viajando, fui atendida por um amigo dela que estava confuso com a explicação de como funcionava o hostel, acabei falando com a Patricia ao telefone, a estadia foi tranquila, local simples e seguro, a unica queixa é sobre os colchões que são bem finos, poderia trocar por outros melhores, pra quem quer gastar pouco e não se importa com luxo é um otimo lugar, afinal mal ficamos no hostel pois fizemos passeios o dia todo e só retornava pra dormir.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
26 kvě 2016
9.7

This was a wonderful place to stay. The owner was super sweet and very accommodating. She let us stay later until the bus came and hang out without extra cost. Anything we needed, she was super helpful and kind. It is a perfect location....right in the middle of all the restaurants and shops, but easy to get to the trails. Very warm and lovely place. Very good for the money.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 dub 2016
9.7

Ótima localização e atendimento! Recomendo e voltando pra Lencois volto a me hospedar aqui!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
30 bře 2016
8.6

very nice and friendly stuff ;)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 bře 2016
8.3

We first booked just one night and it was no problem to stay one more. Unfortunately it was 10 BRL than with the booking with hostelworld. We arrived early in the morning and had to pay half of the price for the early arrival/check-in. Because we took a night bus we had to pay another 10 BRL to leave the luggage. There are a lot of extra costs that makes it expensive. The other thing we did not like was that the kitchen hours were just from 11am-5pm and to that time you are mostly on a trip.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Qosaikd
  • Saúdská Arábie, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 37 Recenze
21 úno 2016
6.9

when I booked my stay through hostelworld I had to pay the remaining but the owner asked me for 40 reals instead the amount on the website although Patricia was so nice and helpful. it is an average Pousada in general. if you plan to come later than midnight, you need to knock on the door hardly to wake someone up to open the door for you. it is better to ask for the key of the door in advance.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.