Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Posada del Abuelito

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 1,143 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.8
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.8
  • Zařízení 9.7
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 1,143 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.8
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.8
  • Zařízení 9.7
Posada del Abuelito Located at Calle Tapachula #18, Barrio del Cerrillo, San Cristobal de las Casas.
Posada del Abuelito
Mexico
San Cristobal de las Casas 29220 Calle Tapachula #18, Barrio del Cerrillo
95% 1143
16.7407905 -92.6321697
Posada del Abuelito
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 srp 2016
9.7

Lovely spot, super chilled, great breakfast included, helpful friendly staff

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 srp 2016
10.0

Muy buen lugar para quedarse, además es económico. El desayuno muy bueno. Queda caminando a 10-15 minutos del centro.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
18 srp 2016
10.0

I know what you're thinking: "woah, that's a 10!" But this hostel is fab-u-lous! Very cosy and homely with great brekkie, a fireplace and a wishing well. We had a lovely time. Thoroughly recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
16 srp 2016
10.0

Favourite hostel in Mexico!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
16 srp 2016
9.4

Das Hostel ist süss und die Mitarbeiter sehr lieb. Leider nicht ganz zentral gelegen, trotzdem nicht weit zum Zentrum. Frühstück top! Gemütliches Hostel, nicht für Party.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
15 srp 2016
10.0

I have never stayed in such a amazing place. I felt like i was at home. Everyone is so kind and so informative. Breakfast was absolutely perfect and more than what I was expected. Thank you Posada Abuelito for having me :) I will be back soon!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 srp 2016
8.6

El hostel ed hermoso. Riquisimo el desayuno. Lo malo es que nunca les anduvo el posnet para pagar con tarjeta y tienen toque de queda a las 22 hs. Literalmente no podes ni tomar un te en la cocina

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
14 srp 2016
9.4

A cozy, beautiful place with nice inner courtyards to enjoy the outdoors. Good breakfast, hot showers, reliable WiFi. The private rooms are simple but nicely furnished and charming.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
14 srp 2016
9.4

Fabulous hostel & fabulous value - really comfortable & friendly with great kitchen facilities & a yummy breakfast. It's a bit of a walk (25mins) from the bus station but only c10min walk to the main square

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
11 srp 2016
7.1

A pousada fica a uns 10 minutos andando do Zocalo. A noite a rua é esquisita, embora a cidade seja tranquila. Os quartos são muito umidos e com cheiro de mofo. Os banheiros compartilhados não são bem limpos. O ambiente é agradável. Internet instável.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.