Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Posada del Abuelito

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.6
Nádherný 1563 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.7
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.8
  • Zařízení 9.7
ZAREZERVOVAT
9.6
Nádherný 1563 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.7
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.8
  • Zařízení 9.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • sumopflanze8792
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 čer 2017
10.0

Das beste Hostel in dem ich je war!!! Wir haben unsere Tour zum Canon, als auch unseren Trip nach Guatemala direkt an der Rezeption gebucht. Besser hätte es nicht laufen können. Danke!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 čer 2017
9.7

Lugar ideal para descansar, con un ambiente muy tranquilo y relajado, cerca de la zona centro, con una ubicación que te ayudara a dar un paseo relajante, atención personalizada, la amabilidad por parte del personal es algo que se agradece, Sin duda si vuelvo a regresar me alojare ahi.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
15 čer 2017
10.0

I have nothing but good things to say - great breakfast (eggs, fruit, toast, coffee/tea, cereal, juice), good location, hot showers, friendly staff; even those who don't speak English try their best. Towels are included together with miniature toiletries. Extra blankets also available to keep you warm at night. Lockers also available at check out. Overall a great hostel which I would return to and recommend to others.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 čer 2017
9.7

Un excelente lugar, muy cómodo y bien ubicado, recomendable 100%, volveremos pronto.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
11 čer 2017
9.7

The best place to stay for open hearted and open minded people who like to meet others and share their expirience.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
9 čer 2017
9.7

The beds are comfortable, breakfast is excellent, there are three showers and toilets so you are never waiting, the showers have HOT water, the courtyard is beautiful and has plenty of seating and outlets, the staff is friendly and helpful, and the atmosphere is excellent. This is the best hostel I've stayed in, and I've stayed in dozens.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 čer 2017
9.7

Amazing hostel! Very beautiful place, great beds and really nice staff. Super clean and you get free towels and toiletries. Great breakfast with eggs, cereal, toast, coffee, milk and juice. There's a little library for book worms and chill areas for the quiet and the social. It is not in the city centre but close enough to walk in 5 minutes. Really enjoyed it!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Izrael, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
8 čer 2017
9.7

Amazing place, other reviews dont lie... Ensuite private room is perfect for a couple

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 čer 2017
10.0

Lo describo en una palabra EXCELENTE lo recomiendo al 100

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
6 čer 2017
9.7

Loved this place! Great atmosphere. Lovely little place

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.