Hostelworld.com

Posada del Abuelito

Ceny
mapa
Recenze
9.6
Nádherný 1396 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.8
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.7
  • Zařízení 9.6
ZAREZERVOVAT
9.6
Nádherný 1396 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.8
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.7
  • Zařízení 9.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 úno 2017
10.0

El personal nos hizo sentir como en casa, siempre muy amables, la ubicación excelente, el precio excelente, personal altamente recomendado, mi estancia fue la mejor en los días que estuve en el hostal, describiría mi experiencia como inolvidable. Gracias por todas las facilidades otorgadas, por la seguridad que me hicieron sentir a mi y a mi hijo.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
17 úno 2017
9.4

Super endroit, mis à part l'absence totale d'isolation phonique. On partage l'intimité des voisins de chambre...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
14 úno 2017
9.4

REALLY great Hostel all in all. I stayed in the 4 bed female dorm, would highly recommend. Nice and quiet, great staff and great breakfast.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • shiobain1275
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
13 úno 2017
9.7

It's a little distance away from the centro but the place makes up for it. Helpful staff. Excellent breakfast. Place is cleaned Regularly. Living room with open fire to warm up at night before you go to bed - it does get cold though lots of blankets are provided. Lots of tours to choose from. Booked for two nights, stayed for 6. .

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Ecuador, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 úno 2017
9.4

Great place, very calm the days I was there, and the rooms and bathrooms among the cleanest and nicest Ive seen in hostels!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 úno 2017
9.7

Todo el lugar está súper limpio y el ambiente es muy agradable, cuenta con áreas recreativas y biblioteca, además de que la atención es exelente

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 úno 2017
9.7

Great hostel - the staff were very helpful, rooms comfortable and the shower in the newly built bathroom is fantastic. A little further from the centre of town than other hostels, but a great place to stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
9 úno 2017
8.9

One of the best 10 bed dorm rooms I've ever stayed in. Not my favorite location in Chiapas, but otherwise a pretty nice place to stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
6 úno 2017
10.0

This place is just amazing. It is in a very good location, not noisy at all. The breakfast is great, they have huge lockers, every bed has a bedlamp, so you have light not bothering the rest of the people. The common areas, yard or room are very comfy. They are also offering good deals on tours. The staff is very nice and helpfull.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 úno 2017
9.7

Aunque es un lugar no tan cerca de las calles principales del cetro es un lugar encantador, limpio, todos muy amables, duermes y descansas profundamente ya que no hay ruido y ni luz entra por las ventanas. Está súper limpio y todo en orden. Lo recomiendo ampliamente y seguro regresaré ahí

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.