Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Porto Downtown Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 991 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 8.2
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 991 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 8.2
Porto Downtown Hostel Located at Praça Guilherme Gomes Fernandes no. 66, 1st floor, , Porto.
Porto Downtown Hostel
Portugal
Porto 4050-294 Praça Guilherme Gomes Fernandes no. 66, 1st floor
86% 991
41.1477026 -8.6145257
Porto Downtown Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
2 pro 2016
10.0

My overnight staying was perfect. Really lovely atmosphere, kind staff, clean toilets and nice breakfast.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 lis 2016
10.0

très bonne auberge, vraiment bien situé tout es mis en place pour passer un bon sejour et aussi rencontrer des personnes de tous horizons vraiment top, pour ceux qui aiment faire un peu la fête l'auberge est proche des bars et il y une épicerie de nuit au pied de l'auberge la cuisine est mise a disposition four, frigo, micro onde et le petit dej est tres bien je recommande fortement pour passer quelques jours a porto :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
17 lis 2016
9.1

Very nice location close to all bars, nice staff

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Peru, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 lis 2016
10.0

Estuve dos noches en Porto Downtown Hostel y fue una excelente estadía, las chicas te atienden super bien, la ubicacion es perfecta, muy cerca de la av de los aliados, esta incluido el desayuno y el ambiente que se crea es super placentero. 100% recomendado para todo viajero!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 lis 2016
10.0

Perfecto todo! Pedro muy amable desde el principio. Lo unico que quiere es que tu estadia sea buen. Muy cerca de la plaza

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
2 lis 2016
8.3

I was just passing by Porto for the night, and I simply wanted somewhere to sleep, so I had no real expectations. Still : |-| The hostel is located into a old building and few things to be fixed (size of the sleeping room, doors, ..). |+| I met Rachel, a staff member. Extremely sympathic, kind and we spent most of the evening talking. Pleasure moment. =) |+| The hostel is extremely well located !

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
1 lis 2016
10.0

I really enjoyed my stay at Porto downtown hostel! The staff, Raquel, is so Nice!!! :) She helped a lot about what to do in Porto and everything. She is funny friendly and kind:) I reaaallly recommend the Porto Downtown hostel! There is a really Nice living room when you can relax, listen to Music, talk with people!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 říj 2016
9.7

Auberge très satisfaisante, très bien située, personnel agréable et souriant, chambres et sanitaires propres. Je recommande. Petit point négatif : assez bruyant la nuit

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
16 říj 2016
9.1

여성 6인에 묵었는데, 시설이 조금 노후하고 바로 밖에 도로 방음이 안됐었어요. 그럼에도 너무 저렴한 가격이었고, 묵었을 때 사람이 거의 없어서 쾌적하고 직원들도 친절했습니다. 조식도 나름 나쁘지 않았던 것 같아요. 언덕이 많은 도시지만 작아서 캐리어 끌고 이동할 때 빗속에서 끌었음에도 특별히 힘들진 않았습니다.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Ukrajina, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 říj 2016
8.0

Впечатление сильно испортил отказ персонала открыть кухню при ночном выезде. Уехала без глотка кофе. И, естественно,без завтрака

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.