Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Porto Alive Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 514 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.2
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 514 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
5 srp 2017
9.4

The Hostel is very well located just in the heart of the old town. Every attraction in Porto can be reached by foot. The breakfast is 3€ and provides just instant coffee, cheap juice, bread and cereal. I recommend to buy food in the supermarket 2 min away instead. The rooms were beautiful, very tall and clean. Kitchen was also very clean. I recommend 100%

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
12 čvc 2017
9.4

Nice hostel with a friendly staff. Clean toilets and showers. I would come here again (:

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
10 čvc 2017
9.1

Very happy with the hostel. I only didn't understand why there was no way to dry hands in the toilet. They provide lockers. Place very clean. Staff extremely welcoming.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
3 čvc 2017
8.0

This hostel was awesome! It was so clean, and the kitchen was perfect! Great facilities and in walking distance to everything! Only down fall is that there was no atmmosoherr at all. My partner and I drink some wine in commons room and didn't see anyone for the 3 hours we were there. The staff could do more to promote the place and get people to the common room with beers or at least okay some music! But overall great dtay

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 čer 2017
10.0

Recomendo, localização perfeita, pessoal atendimento nota 10! muito bom mesmo :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
5 čer 2017
8.3

Need to fix the lock on the door but the reception was always available and happy to help with the issue.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
1 čer 2017
10.0

Excellent location, nice staff, very clean and confortable. Highly recommend!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • mielroy
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
27 kvě 2017
10.0

Bel hostel. Tout est parfait pour ceux qui veulent être tranquille. Propre, beau et confortable!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 dub 2017
8.6

For the money and location, everything went well.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Skupina ženy, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 dub 2017
10.0

Ótima localização, bem conservado e organizado! Super indico!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.