Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Porto Alegre Eco Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.4
Nádherný 147 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.7
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.9
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.4
ZAREZERVOVAT
9.4
Nádherný 147 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.7
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.9
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.4
Porto Alegre Eco Hostel Located at R. Luiz Afonso, 276, , Porto Alegre.
Porto Alegre Eco Hostel
Brazil
Porto Alegre 90050-310 R. Luiz Afonso, 276
94% 147
-30.0394704 -51.2214159
Porto Alegre Eco Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Paraguay, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 zář 2016
10.0

Exlente ambiente, exelente atencion. Me gusta.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Svatá Lucie, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
16 zář 2016
9.4

Cool place. Nice staff. Can't complain. Shout out to Vanessa!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 zář 2016
9.4

The staff is the best staff I've never met while travelling. The location is pretty good too!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
31 srp 2016
10.0

Eco Hostel: The Best in Brazil. Everything about the hostel is great, the rooms, the breakfast, the chilling areas, the kitchen facilities and the cleanliness. But the best thing is the people that work there. EVERYONE is so cool. Thanks for a great time, we'll come back one day The English Cabulosos

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Guys, thank you so much. We miss you! It was a great time we had together right? See you one day again. xoxo cabulosos!

  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
27 srp 2016
10.0

Friendly and helpfull staff. Enjoyed very much the dorm with bed lamp and power outlet for each bed.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you so much for your review!! We feel very happy knowing that everything went okay during your stay with us. Come back soon, ok?

  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
22 srp 2016
7.4

Dead season, old hostel and a little cold.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • cardozo_enfermeiro1551
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 srp 2016
10.0

O hostel é fantástico! Banheiros individuais! Tudo bem limpinho. Tem uma área perto da piscina com natureza muito gostosa. Funcionários muito bem dispostos a ajudar e educados. Localizado próximo do centro e próximo de uma rua com muitos pubs bem legais para qualquer rolê. O café da manhã é bem simples ( a única coisa que deixou a desejar um pouco). No geral a nota foi 9,5. SUPER RECOMENDO! Fiquei 5 dias hospedado com 4 amigos e achei tudo MUITO BOM! Parabéns a toda a equipe do hostel!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Olá!! ficamos muito felizes em saber que sua experiência conosco foi tão positiva. De fato nossa localização é estratégica, e o hostel é bem cuidado, limpo e alto astral! Voltem sempre!

  • Anonymní
  • Brazílie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
22 čvc 2016
10.0

Amei o lugar, equipe excelente, tudo limpinho e um ambiente bem agradável! Melhor Hostel de POA.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 čvc 2016
9.7

Ótimo local para se hospedar, recomendo!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Olá, ficamos muito felizes com sua avaliação. Estamos sempre procurando melhorar o Hostel e nosso objetivo é manter um padrão de qualidade cada vez mais alto. Agradecemos pela sua avaliação e volte sempre!

  • aliceportos380
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
30 čer 2016
9.4

Great hostel, very nice and clean beds, charming rooms, good breakfast. I needed a comfortable and quiet place to rest and it was the perfect choice, the staff was really friendly and made me feel at home. I'd surely stay there again. Perfect location at the bohemian (but not too noisy) side of Porto Alegre.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.