Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Polynesian Hostel Beach Club Waikiki

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.6
Velmi dobré 1,262 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.3
  • Zabezpečení 7.5
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 8.0
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 6.1
  • Zařízení 6.8
ZAREZERVOVAT
7.6
Velmi dobré 1,262 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.3
  • Zabezpečení 7.5
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 8.0
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 6.1
  • Zařízení 6.8
Polynesian Hostel Beach Club Waikiki Located at 2584 Lemon Rd., Waikiki Beach, Oahu, Honolulu.
Polynesian Hostel Beach Club Waikiki
USA
Honolulu HI Hawaii/96815 2584 Lemon Rd., Waikiki Beach, Oahu
76% 1262
21.2722190 -157.8214359
Polynesian Hostel Beach Club Waikiki
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 srp 2016
7.4

The sheets were dirty and the pillow cases were covered in hair when we got to our private room w shared bath (which was solid, it had a nice shower and was very clean). The staff were all nice and the location was perfect. The hostel provided us with free luggage storage on the day we left before heading to the airport. All in all was good would recommend.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 srp 2016
9.1

Reading some of the previous reviews, I was really uncertain about this Hostel. Although, I was pleasantly surprised. GREAT LOCATION, right near Wakiki Beach. Everything was clean and maintained. Overall Great Expirence. Would recommend.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 srp 2016
9.4

Room was clean but VERY hot. Roommates were not friendly to me. Bathroom could us some updates. Overall I enjoyed my stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 srp 2016
8.0

Coole Lage des Hostels die Mitarbeiter waren sehr freundlich. Sehr gute Aktivitäten jedentag und morgens all can you it pancakes. 😀 Die Toiletten waren ein Graus 👎🏼 man müsste mit 10 man sich ein Toilette teilen die sehr abgenutzt und alt war. Die öffentlichen Toiletten waren sauberer. Man trieft sehr viel Deutsche Gäste was sehr lustig war.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
9 srp 2016
10.0

It was agreed time... So close to the beach and the tours were fab

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Guatemala, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 srp 2016
8.3

Bonito lugar. Simple y acogedor.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Smíšená skupina, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
8 srp 2016
8.3

+++Très bien situé, 1 coin de rue de waikiki beach. Excellent spot. Personnel très sympathique et très aidant. Déjeuner inclus. -- Propreté à améliorer. 1 salle de bain/douche pour 10 guests! Serrure pas très fiable. Stationnement pour voiture et clé laissé à la vue à la réception pas très sécuritaire! Je conseille quand même!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 srp 2016
7.4

Känns väldigt säkert, det beror naturligtvis vilka man delar rum med. Personalen fantastiskt beredvillig!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 srp 2016
8.0

Great place to stay. 1 minute walk to Wakiki beach. The hostel plans a lot of day trips. $60 for scuba diving! Would stay again

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 srp 2016
8.6

Kind, fun, helpfull staff. Place is a bit run down, but cleaned and liveable for the money. Location is prime waikiki

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.