Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Podstel Bucharest

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.4
Nádherný 767 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.9
  • Atmosféra 9.6
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 9.2
ZAREZERVOVAT
9.4
Nádherný 767 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.9
  • Atmosféra 9.6
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 9.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • esrapirinen5955
  • Finsko, Muž, 18-24
  • Světoběžník
  • 35 Recenze
21 čvc 2017
10.0

One of the best hostels I've evere stayed!!! Amazing experience and good vibes!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
19 čvc 2017
9.1

Un hostal con muy buena atmósfera y muy buena atención. Algo lejos del centro; sin embargo Bucarest no es muy grande.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 čvc 2017
8.3

Jason was welcoming and greeted me upon arrival. His kindness sort of spreads throughout the hostel, everyone is friendly and discussing travels throughout the area. As a 36 year old traveler I did feel the other guests were mostly younger and just out of Uni, but I am sure that changes by the day. Thank you for such a great few nights.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
19 čvc 2017
8.6

El hostal está bien limpio,seguro y con buen ambiente. El problema es la ciudad no tienen ningún atractivo. Muchos ladrones en las calles, taxista que engañan a los turistas cambiando el billete cuando uno paga, mal servicio en los restaurantes y siempre tratando de sacar una ventaja del turista para engañarlo. No recomiendo visitar este destino. El hostal está bien.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 čvc 2017
10.0

AMAZING PLACE AND PEOPLE!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 čvc 2017
9.7

The most friendly staff I have ever encountered! Amazing place to stay at.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
11 čvc 2017
10.0

This place is awesome! The guys who run it are fun, as is the rest of the staff. Great atmosphere, cool design, super good location, attracts great people!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
11 čvc 2017
9.4

un hostel muy limpio, el staff de maravilla te ayudan en cada momento , el hostel esta muy bien para descansar, ambiente tranquilo. de mis favoritos lo recomiendo mucho

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
11 čvc 2017
9.4

Great outdoor area with teahouse/bar to chill and relax. Great Staff.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
8 čvc 2017
9.4

Very nice and friendly with great atmosphere

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.