Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pocitos Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 807 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 7.9
  • Zařízení 8.5
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 807 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 7.9
  • Zařízení 8.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 srp 2017
8.0

Fomos muito bem recebidos, chegamos antes do check-in, mas já nos permitiram entrar no quarto, nos deram todas as dicas que pedimos, foram muito solícitos, ao que o Hostel se propõe ele cumpre. Ele é bem simples, dá para dormir, tomar um banho quentinho e é muito bem localizado. Se alguém tem sono leve, pode ser que incomode, pois dá pra ouvir tudo que vem da sala e do quintal. Café da manhã bem resumido, com pão, leite, café, chocolate em pó, uma fruta e água quente para chá.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
25 čvc 2017
8.9

Incredibly nice welcoming and helpful staff, really nice chill out area by the fireplace, it was nice and warm even in winter. Leider schimmelte die Decke im Schlafsaal, was jedoch bei jedem Hostel in uruguay in welchem ich war der Fall war. Die Bäder und Aufenthaltsräume waren sonst sauber!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
24 čvc 2017
8.6

In the bedroom that I stayed the wifi connection didn't work very well and I didn't have a stock/plug next to my bed. Breakfast wasn't as I expected, but it's better than nothing at all. I liked the staff, they are very helpful!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
19 čvc 2017
9.7

Mi estancia en el hostel fue espectacular. En principio, mi idea era quedarme un solo día en ese hostel a la espera de encontrar un hostel más barato. Finalmente, terminé quedándome durante casi una semana (toda mi estancia en la ciudad de Montevideo) gracias tanto al magnífico personal del hostel como a la atmósfera que se crea en el mismo. En mi caso, fue mi primer viaje sola y me sentí muy muy acogida, literalmente "como en casa pero al otro lado del charco". Una experiencia de diez! GRACIAS

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
24 kvě 2017
10.0

Super Hostel in Mitten von Montevideo und nicht weit von Bars und Restaurants. Bernardo und Karen vom Hotel waren super nett und hilfsbereit! Ich hatte ein privates Zimmer mit geteiltem Badezimmer. Das Einzige zu bemängeln sind die Toiletten im 1. Stock, welche extrem klein sind. Ansonsten wirklich alles super.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 dub 2017
8.3

Só a limpeza deixou a desejar

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • GalaCarolina
  • Argentina, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 dub 2017
10.0

El hostel con mejor onda de Montevideo! No solo fue super cómodo, además el staff nos trató como familia y pasamos un fin de semana increíble. Gracias!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 dub 2017
10.0

Excelente lugar. Buenísima onda

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 dub 2017
8.6

Buena ubicación y agradable lugar. Lo encargados te ayudan para cualquier duda que tengas sin drama.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 dub 2017
10.0

El hostel está muy bien ubicado (a tres cuadras de la playa), las duchas son excelentes (agua caliente, buena presión), la cocina así como el resto de las instalaciones están limpias, hay parrilla y patio, las camas son cómodas y es muy seguro. Se dice que los lugares los hacen las personas y es por eso que Pocitos Hostel es tan especial, distinto a otros lugares. El hostel se convierte en hogar gracias a los mates, asados, risas y consejos. Es altamente recomendable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.