Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pocitos Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.1
Báječný 754 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 6.7
  • Zařízení 7.2
ZAREZERVOVAT
8.1
Báječný 754 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 6.7
  • Zařízení 7.2
Pocitos Hostel Located at Avenida Sarmiento 2641, esq. Fco. Aguilar, Pocitos, Montevideo.
Pocitos Hostel
Uruguay
Montevideo 11300 Avenida Sarmiento 2641, esq. Fco. Aguilar, Pocitos
81% 754
-34.9142724 -56.1553791
Pocitos Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Chile, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 led 2017
8.6

Un hostal muy acogedor, buen ambiente, la casa es bonita y tiene un patio con harto verde para relajarse. Las habitaciones son amplias y cómodas y por lo general se mantiene limpio. Estuve en 3 hostales en montevideo y este fue el mejor en cuanto a precio/calidad. Tiene lo justo y necesario, comodidad, limpieza y buena ventilación.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 led 2017
10.0

El personal realmente es muy buena onda, te hacen sentir como en tu casa!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 led 2017
8.6

Excelente atención y muy buena onda!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 pro 2016
10.0

Hostel excelente; Muito bem localizado, segurança 24horas, pessoas muitos gentis e quartos ótimos para acomodações.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
24 pro 2016
6.3

O staff e a localização realmente são excelentes, mas o hostel já está bem velho e parece que não recebe reparos ha bastante tempo, a limpeza também deixa bastante a desejar.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 pro 2016
4.3

Fiz reserva para 6 noites mas só aguentei ficar 2. Colchões e travesseiros marrons de sujeira, quarto com chão sujo e insetos (!) na cama, teto embolorado, armários sem nenhuma segurança, cozinha asquerosa (lavei uma panela 2 vezes e depois fervi pra ter coragem de utilizá-la), café da manhã pobre, mesas grudando de sujeira, sofás rasgado e banheiro sujo, além de não possuir locais para pendurar as roupas. Sala escura, escada range. Não recomendo (mesmo). Não se enganem com as fotos do site.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
16 pro 2016
10.0

My husband and I stayed here before flying out from Montevideo Airport. The staff was incredibly friendly and helped us with anything we needed. They were very knowledgeable and pointed us in the right directions for everything we needed to see. The beds were very comfortable and things were clean and constantly being cleaned! We were allowed to keep our bags and use the facilities freely the whole day after we checked out because our flight wasn't until later in the afternoon. Very good stay!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 pro 2016
7.4

Bueno hostel, pero prodria ser mejor. Yo quedé cuatro dias y los dos primeiros (sábado e domingo) el hostel estaba completamente sucio, incluso el servicio. El gran problema, además, es que la ducha es realmente pequena y casí sin privacidad. El staff, que me ayudó cuando necesité, y la atmosfera del hostel son increibles. Hay un armario para poner la maleta, pero es chiquito y el candado debe ser tuyo.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 pro 2016
8.3

Muy lindo el ambiente!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 pro 2016
8.6

Falta venta de bebida !

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.