Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pocitos Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 772 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 7.2
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 772 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 7.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 úno 2017
7.1

Os funcionários são maravilhosos e o jardim no fundo é fantástico! O banheiro compartilhado estava um pouco sujo, assim como nosso quarto.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 úno 2017
8.0

Fácil acesso vindo da rodoviária ou aeroporto. Próximo a rambla, a casas de câmbio, a mercado, a restaurantes, a açougue, a parque - ótima localização. Staff atencioso, ambiente agradável. Peca um pouco na limpeza do banheiro, mas nada exagerado. Preço: comparado aos hostels do Brasil, um pouco salgado, porém para os padrões de Montevideo, não é muito caro. Café da manhã simples com pão, manteiga, doce de leite, geleia, café, leite e cereal.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 úno 2017
9.1

Execelente el trato, fui de viaje solo y conocí gente genial! Me sentí como en mí casa!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • thaycruz
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 úno 2017
9.1

Localização maravilhosa, perto de tudo, supermercados, farmácias, perto do parque rodo e ramblas, r de staurantes, bares.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
4 úno 2017
9.4

NO A/C in room. Good Wifi. Cool jungle like backyard!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 led 2017
9.4

I LOVE this hostel! The atmosphere is great, the staff is friendly and helpful. It felt more like a co-op than a hostel in terms of community. Breakfast and sheets and maintenance were all taken care of. Hopefully I will get to stay again in the future.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
28 led 2017
5.7

The hostel is very well located, but the property is old and dirty. The bathrooms don't have doors for the showers. The breakfast isn't good, only bread, butter and a cheap cereal to eat, they serve cold coffee... The double bedroom where I stayed was too small, the bad André sheets were poor and there was almost nothing inside (no mirror, no lamp, no curtain). The fridge of the kitchen stinks, also.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 led 2017
10.0

Pocitos Hostel es el lugar soñado para los viajeros. Tiene la atmósfera ideal para el viaje, todo lo que necesitas y la tranquilidad de sentirse seguro. El staff es lo mejor, sin dudas! Han hecho mi mejor estadia. Me la he pasado increible!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 led 2017
8.6

Todo muy bien!. Gente hermosa. Un ambiente tranquilo, por lo menos en mi casi, muy atentos y respetuosos así como mis compañeros de habitación. Se destacan su ubicación en un lindo barrio residencial con buses a todas partes. Yo les pregunté de todo !! Lindas charlas nocturnas.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 led 2017
8.3

Muy buen hostel, recomiendo por su excelente ubicación!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.