Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Plug Inn-Montmartre Boutique hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 3220 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.1
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 3220 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
16 úno 2017
8.9

In general the Plug Inn Hostel is very good. Just need more stuff in the kitchen like glases, cups, spoons and forks. Excelent location, prise and staff. I would be there again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Uruguay, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 úno 2017
9.7

Muy buen hostel, desayuno correcto para estar incluido, el personal siempre de buen humor y dispuestos a ayudar Lo unico malo es que no hay lockers en las habitaciones, si en recepción Recomendado

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • erinwohlgemuth
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 úno 2017
8.9

I had booked a 4 bed dorm but was given a 2 bed dorm! I loved the location, it was safe and gave me the opportunity to explore a cool neighbourhood in Paris that I would have otherwise probably missed out on had I stayed in the center . I was also impressed by the included breakfast which was delicious. I would definetly stay here again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 úno 2017
8.6

Nice and clean hostel. excelent position good breakfast

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 úno 2017
9.4

일단 Blanche역에서 가깝고 2호선타면 샹젤리제, 개선문 바로 갈 수있고 노드역도 그렇게 안멀어서 위치가 좋습니다. 또 호스텔 거의 바로 뒤에 사랑해벽이나 사크레쾨흐 성당이 위치해있어서 야경보러가시기 좋습니다. 물랑루쥬 바로앞이라 치안이 안좋다고 생각하실 수 있는데 오히려 거기 서있는 가드들이 있어서 딱히 그렇게 위험하진않습니다. 호스텔근처에 KFC, McDonald, Quick 등 늦게까지하는 패스트푸드점이 가까워서 끼니걱정은 덜하시게됩니다. 그리고 아침제공시간이 넉넉하고 짐을 맡기는 것도 가능해서 호스텔 로비의 인터넷도 가능해서 기차시간이 좀 남으면 있다가 가도 됩니다. 직원들도 친절하구요. 계단이 좀 좁은게 단점인데 그건 어느호스텔이나 거의 그렇구요. 24시간 체크인이 가능하다는점과 영어불어를 모두 자유롭게 구사할 수 있는 직원이 있다는게 메리트입니다. 가격대비 괜찮은 호스텔입니다.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
6 úno 2017
8.0

The hostel was in a great location, close to a metro station and plenty of buses. The rooms were small but did the job. Would stay again, very convenient!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
5 úno 2017
10.0

O Hostel é bem localizado, bem perto do metro e do Molin Rouge. O quarto é limpo e as camas são confortáveis. A vizinhança é segura para andar a pé, com muitos restaurantes e bares em volta! Seus funcionários são gentis e atenciosos e estão sempre prontos a ajudar! Super indico! Nota 10!!! Quando eu voltar a Paris certamente Voltarei a este Hostel!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Bolivia, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 úno 2017
8.9

Volvería a hospedarme en este sitio...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Česká republika, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 úno 2017
10.0

We were very happy there. Nice location and everything.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 úno 2017
9.1

Frühstück war sehr gut und und ausreichend. Lage perfekt!!! Sehr nah an Metro Haltestellen! Sehr nette Leute!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.