Hostelworld.com

Planet Inn Backpackers

Ceny
mapa
Recenze
7.3
Velmi dobré 489 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.3
  • Zabezpečení 6.9
  • Umístění 7.6
  • Zaměstnanci 8.1
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 6.2
  • Zařízení 7.0
ZAREZERVOVAT
7.3
Velmi dobré 489 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.3
  • Zabezpečení 6.9
  • Umístění 7.6
  • Zaměstnanci 8.1
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 6.2
  • Zařízení 7.0
Planet Inn Backpackers Located at 496 Newcastle Street, West Perth, Perth.
Planet Inn Backpackers
Australia
Perth Western Australia WA 6005 496 Newcastle Street, West Perth
73% 489
-31.9409189 115.8495748
Planet Inn Backpackers
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Belgie, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
21 dub 2016
8.3

It was really cheap if i booked on here, it provided free wifi which is always special in oz, noise (they start cleaning very early) and location could be better, but it's a nice hostel

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 dub 2016
10.0

Enjoyed my stay at Planet Inn! Good people and very helpful staff.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 dub 2016
10.0

Fun hostel, fun people! I can def. recommend it!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 dub 2016
10.0

Nice and friendly hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 dub 2016
10.0

Looking forward to come back there!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 dub 2016
10.0

Fun people, Fun place!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
8 dub 2016
4.6

Filthy, the rooms are so messy, it's unclean and has insects everywhere, even in the kitchen on the plates and work surfaces. I booked a 4 bed, it's off the 6 bed with no door, so basically a 10 bed dorm. Long term guests were inconsiderate, I've never been woken up so many times after a year of travelling. The staff should have done more to stop them being noisy and to make them be tidier. There's a weird atmosphere because of long termers, some are unfriendly. Staff are very helpful though

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 dub 2016
10.0

Funny people and good staff. I enjoyed my stay here!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 dub 2016
10.0

Nothing to complain about. Friendly and helpful staff and people. Good atmosphere!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
24 bře 2016
6.9

Went there and paid only 34 dollars for 2 night. Place is ok, but dont expect something really clean, there was dust on the roof of my room, and cockroachs in the kitchen. Good place to stay if you are on the budget, some people stay for a long time, personally I would not.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.