Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pink Manila Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.0
Báječný 781 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 7.6
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 7.5
ZAREZERVOVAT
8.0
Báječný 781 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 7.6
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 7.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • dryras
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
20 úno 2017
6.3

Pas du tout d'ambiance c'est limite si les gens se parlent. Pas mal situé Propreté à revoir Accès à une cuisine pour faire ses propres repas c'est pas mal Staff plutot sympa par contre

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
19 úno 2017
9.4

Great place to stay. The pool and the pooltable are awesome

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 úno 2017
8.6

We had a really good stay at pink. We were in a big dorm, and had a few problems with noisy people (not the hostels fault). We partied with the staff and other travellers, it was a really fun place to stay. Pool table, food & alcohol on sight & a pool (although it was freezing cold when we stayed). Staff were friendly and helpful. Area was a little bit poor but close to the train station and lots of areas to eat. I would definitely stay here again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 31-40
  • Světoběžník
  • 24 Recenze
7 úno 2017
7.1

We only stayed one night and arrived in the evening. Staff was nice. Dorm rooms were ok but not enough lockers so wasn't really save. The shower didn't really work. Common area was nice and good view. Lots of young travelers drinking.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
5 úno 2017
5.7

Stayed here for one night and wouldn't recommend it as the rooms and bathrooms were not clean. My boyfriend and I both didn't want to use the shower. The main area is nice with the pool, food service (very good food), cheap beer, pool table and books. Staff was very nice and accommodating.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
1 úno 2017
6.3

Et fest-hostel hvor man kun må larme til kl 24, hvilket på ingen måde blev tilgodeset, for dem der gerne ville sove. Toilet og bad var i dårlig stand.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
31 led 2017
8.6

Super nette Mitarbeiter, sehr hilfsbereit! Die Anlage ist sehr schön und zentral, nicht ganz einfach am Anfang zu finden aber wenn man einmal weiß wo es ist dann passt das. Der Ausblick von der Terrasse ist super, man hat einen weiten Blick über Manila. Die Zimmer sind ganz gewöhnliche Hochbetten, Wertsachen kann man gut einschließen und ein kleines Frühstück ist auch inklusive. Leider reicht das WLAN nicht bis in den dritten Stock:D aber unten ist es eh schöner

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 27 Recenze
30 led 2017
9.4

Tolle Atmosphäre im gemeinsamen Bereich und sehr freundliches und hilfsbereites Personal. Dachterass befindet sich zur Zeit noch im Umbau und kann nicht genutzt werden. Leider reicht das WLAN nicht bis in den dritten Stock und ist am Tag sehr langsam aber unten ist es eh schöner. Das Frühstück ist einfach, aber gut. Trotz Party ist es in den Zimmern ruhig. Keine Hängematten da Tachterasse gesperrt. Alles war gut, nur die sanitären Einrichtungen könnten besser sein. Bette sind etwas durchgelege,

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 led 2017
8.9

enjoyed my stay, great for a night or two.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 led 2017
8.3

I had a very nice stay there for 4 days

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.