Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pickwick Hall

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 1,623 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.1
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 1,623 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.1
Pickwick Hall Located at 7 Bedford Place, Bloomsbury, London.
Pickwick Hall
England
London WC1B 5JE 7 Bedford Place, Bloomsbury
89% 1623
51.5198792 -0.1236820
Pickwick Hall
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 led 2017
10.0

Central location but quiet, really nice and clean, I think I have found a place I will stay at, every time I come to London. Really worth it.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 led 2017
9.7

Muy recomendable. Situación inmejorable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
12 led 2017
9.1

I would definitely stay again. +++++ Location, located in nice street. + spacious room + reasonably clean - The pillow felt like you were sleeping on a brick - needs soms little improvements like for example the curtains were not all hanging in the rings which seems a little sloppy. Doesn't cost a lot of money just a few minutes. - smell in hallway like you're walking in frying pan. It's a good hostel but not a place to meet persons or party. Then you should consider maybe another place.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 led 2017
8.9

Ideal location, a hop and a jump from all major attractions. Adequate, clean rooms. Clean bathroom. Will certainly use it again in the future.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 led 2017
8.9

Muy bueno! Antiguo pero muy muy lindo. Volveria otra vez!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 led 2017
10.0

Très agréable et arrangeant... sont très gentils... je pense que si je dois revenir à Londres c'est à pickwick hall je je réserverai car ça se trouve près de Tout...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
6 led 2017
8.6

Ótima localização, visitamos todos os principais pontos da cidade à pé. Apesar de uma das meninas não ser muito simpática, o dono do hostel é muito gentil e fez questão de nos deixar bem à vontade. As instalações não são modernas, mas são aconchegantes.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 led 2017
8.6

Check-in/out was fast and easy. A simple breakfast was provided which was nice. The staff was helpful and friendly.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 led 2017
10.0

I enjoyed a wonderful stay here! Great value, fantastic location, and friendly staff! Highly recommend!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Skupina ženy, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 led 2017
6.6

Vorrei rilevare l'aspetto dell'accoglienza: due sono le persone che hanno gestito l'accoglienza mia e di mia figlia. Molto dìsponibile il Sig. Patrick, mentre non lo è stata per nulla la signorina di cui non conosco il nome, tanto che mi sono chiesta se qualcosa può averla indisposta nei nostri confronti. Peccato!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.