Hostelworld.com

Pickwick Hall

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 1,436 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.2
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 1,436 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.2
Pickwick Hall Located at 7 Bedford Place, Bloomsbury, London.
Pickwick Hall
England
London WC1B 5JE 7 Bedford Place, Bloomsbury
89% 1436
51.5198792 -0.1236820
Pickwick Hall
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 kvě 2016
9.7

Lovely place to stay, very clean and comfortable and great location. One minor suggestion would be to have lockers in the rooms for valuables.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 kvě 2016
8.0

Helpful and attentive staff and the accommodation fit the bill for what I was looking for. Only drawback was the fact that there's a seat in the hallway, which is useful for guest to charge their phones and sit and have a "private" conversation - away from a dorm room I suppose - unfortunately it encourages those conversations so continue until 4:30am in the morning. Simple breakfast with freshly brewed coffee, towels provided and wifi all very welcome. Thank you

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 kvě 2016
10.0

Good location near the British museum and underground.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 kvě 2016
9.1

Une auberge familiale très agréable et sans prétention. Nos enfants étaient les bienvenus. Le propriétaire est un monsieur fort sympathique. On vous rend service et vous renseigne avec grand plaisir. La chambre et la salle de bain étaient très propres. Un très bon rapport qualité prix. Nous recommanderons cette auberge à nos amis et gardons l'adresse pour un futur séjour londonien.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Smíšená skupina, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
28 dub 2016
9.1

Great value for money in London! My only issue was the shower that was a bit clogged (just a problem when the shower had too much pressure). Other than that a great hostel if you want to stay in London and rest when you get back from your tourism. Nice staff, good kitchen, great location, was perfect for us!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
22 dub 2016
10.0

Excelente! Siempre que voy a Londres, vuelvo a este hotel!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 dub 2016
10.0

Génial ! Nous avions réservé une chambre double. Elle était propre et contenait même un lavabo, un frigo et un micro-ondes. Le personnel est très sympathique, et disponible pour nous aider. Ils nous ont prêté du matériel, un adaptateur de prise français et une balance pour peser la balance au retour. Le petit déjeuner est compris dans le prix et assez copieux (c'est un buffet de céréales et pains de mie, avec beurre confiture, lait, café). L'hostel est situé en plein centre, amazing !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 dub 2016
9.1

Super emplacement, à proximité des incontournables à pieds. Hôtel sympa et chaleureux. Personnel très serviable. Idéal pour les familles.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Skupina ženy, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 dub 2016
9.7

Très agréablement surprise par l'établissement. La chambre était grande avec la salle de bain attenante, c'était très confortable. Propre, de l'au chaude pour la douche avec une bonne pression. Dans une rue calme, pas de bruit la nuit. Un très bon rapport qualité prix. En plus nous étions très bien situées et nous n'avons presque pas eu besoin de prendre le métro. Le propriétaire est très sympathique, sans aucune hésitation je retournerai là-bas la prochaine fois que je vais à Londres.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 dub 2016
10.0

The staff was very helpful and accommodating. I had a problem at home in the US and they let me use their phone to make a phone call to take care of it. Terrific location I loved my stay there.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.