Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Phoenix Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.0
Báječný 1971 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 7.0
  • Zařízení 7.2
ZAREZERVOVAT
8.0
Báječný 1971 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 7.0
  • Zařízení 7.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 úno 2017
10.0

Aengus was the best

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 úno 2017
7.1

The girl who checked me in was really friendly and welcoming!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Afrika, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
17 úno 2017
10.0

Love the staff!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 úno 2017
7.7

Posizione ottima, staff cortese e disponibile, camere accettabili, la pecca più grave sono i bagni (molto piccoli) ma tenuto conto del prezzo irrisorio nel complesso è più che conveniente. Portarsi da casa, se possibile, un adattatore per le prese elettriche inglesi, un lucchetto per l'armadietto e un asciugamani: l'ostello concede queste cose SOLO con un sovrapprezzo (chiedono un deposito di cui però ti avvertono che tratterranno una certa quota).

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Slovinsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 úno 2017
9.7

Very nice! The staff was very friendly and the rooms were more or less tidy. A great hostel for this price!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 úno 2017
9.4

Phoenix located deliciously for night walks. Very helpful team, especially Carola.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 úno 2017
8.9

I have been several times there and it was everything ok till today. I would like to thank to their staff (to Carola specially) and I would note its atmosphere. Its a place where meet fascinant people around. Otherwise, the price rise each weekend than the rest of the week, the abscence of a kitchen or a quiet living those are handicaps.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Norsko, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
13 úno 2017
9.7

We had s really great time here!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
12 úno 2017
7.7

happy with my stay, cannot bring outside alcohol and happy hour deals not very good. easy access from tube

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 úno 2017
8.6

Los cuartos son demasiado pequeños pero las camas son cómodas y dormimos muy bien. Hay suficientes baños y duchas y están limpios; una sala de estar cómoda, desayuno muy asequible (por 2 libras todo el café, té, cereal y pan que quieras). La ubicación está muy bien, y algo muy importante para nosotros fue que está cerca de donde pasa el autobús que va y viene del aeropuerto de Stansted, lo que nos ahorró tiempo y dinero.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.