Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pension fuerDich

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.4
Báječný 260 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 7.6
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.2
ZAREZERVOVAT
8.4
Báječný 260 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 7.6
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
5 srp 2017
8.9

Cute little hostel in a residential building owned by the cafe on the ground floor. I was given a queen sized bed with a balcony all for 99 CHF. What more could you ask for?!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 čvc 2017
8.0

Gutes, einfaches Hotel an guter und recht ruhiger Lage. Nette Zimmer, teilweise sogar mit Balkon im 50-er Jahre Stil mit entsprechenden Möbeln eingerichtet. Das Frühstück ist fein und für Zürich sehr preiswert. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und kommen gerne einmal wieder.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 čvc 2017
8.0

Huoneet olivat hyvin pelkistettyjä eivätkä kovin tyylikkäitä, mutta meillä oli hieno parveke. Hotellin ilmapiiri oli mukava! Älä odota liikoja niin saatat yllättyä positiivisesti.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 čvc 2017
10.0

Muito boa

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
1 čvc 2017
9.7

Great hostel in a coffee shop - a little far from the historic center but in a nice place.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 čer 2017
6.9

DO NOT USE TAXI'S, MOST HAVE NO IDEA IF THEY ARE EVEN IN ZURICH.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 čer 2017
9.7

Although it was not 100% obvious that you had to walk into the bar to get to the hostel, once we figured that out, it was one of the best places I've stayed in. The room was spacious and beautiful, there was a nice patio, and the bed was comfortable. The bathroom was super clean and the water pressure was really nice. I also liked that there was an elevator since I had some bulky luggage with me. But my favorite part of all was the wifi. I kid you not, their wifi was the strongest wifi ever!!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
21 čer 2017
7.7

No ac so very hot and you open the windows and have smoke and noise from bar below. No sleep. Room very nice and bathroom very clean. Long walk to anywhere.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
20 čer 2017
8.0

We had a nice, quick stay at Pension Feurdich. The rooms were very spacious and had an apartment feel. The bathroom was not the cleanest. The location is not ideal but not too far from the center.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 čer 2017
7.4

Gut, aber wlan funktioniert in manchen zimmer leider überhaupt nicht.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×