Hostelworld.com

Pension de La Cuesta B&B

Ceny
mapa
Recenze
7.3
Velmi dobré 36 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.9
  • Zabezpečení 7.6
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 7.9
  • Atmosféra 6.8
  • Čistota 7.2
  • Zařízení 6.4
ZAREZERVOVAT
7.3
Velmi dobré 36 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.9
  • Zabezpečení 7.6
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 7.9
  • Atmosféra 6.8
  • Čistota 7.2
  • Zařízení 6.4
Pension de La Cuesta B&B Located at Avenida Primera Calle 11 Y 15, 50 Metros Oeste Par, , San Jose.
Pension de La Cuesta B&B
Costa Rica
San Jose San Jose Avenida Primera Calle 11 Y 15, 50 Metros Oeste Par
73% 36
9.9343585 -84.0729618
Pension de La Cuesta B&B
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
7 dub 2016
10.0

Nice place. Clean and pretty normal all around. Good breakfast, nice kitchen. In the middle of everything in downtown San Jose. 15 minute walk to bus station.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
7 dub 2016
6.9

Location is ok and quite central. Good breakfast. Room doors are always open but they have lockers. The kitchen is very dirty, no fun to cool there. Cold Showers and hardly water coming out. Overall: ok but not very good.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
29 bře 2016
8.0

Good location, good value for money.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
26 bře 2016
7.4

We stayed two nights, the location is good and easy to access to bus stations & around. the breakfast is definitely a good touch!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
18 bře 2016
8.0

Security seemed OK however whilst we were there some things were stolen from the dorm room. Very noisy in the morning from the road but other than that nice dorm.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
12 bře 2016
5.4

we booked a private double room. when we arrived they told us that we get a "upgrade" (bathroom includet)... but the room wasn't part of the hostel- it was next to the laundry and it smell really bad. i felt not good but it was impossible to change because they were overbooked. the rest of the hostel was ok and clean, but they really have to stop with this room. i saw in other comments that people were sick after a stay and it should be reason enough for act- it's so bad for the image!

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
26 úno 2016
10.0

très bonne auberge, bonne ambiance, bon rapport qualité prix et avec le petit dej et accès à un ordinateur gratuit

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
24 úno 2016
8.6

A very chilled out hostel. Really comfy social area and the free breakfast is pretty decent (all you can eat toast, cereal and fruit). The staff were friendly and helped me out by translating for me as my Spanish is terrible. Wouldn't recommend if you're looking to party but perfect if you're looking for a calm base in San Jose.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • ranbusiness4713
  • Izrael, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 úno 2016
2.9

In one sentence: overrated and doesn't worth the money. We booked the most expensive room and got a room that I a patch on their roof or something. The room wasn't part of re hostel, it was next to the laundry machines and to a construction site so you couldn't rest. On top of that, the room smelled terrible but we couldn't open the windows because there were standing water that attracted Mosquitos next to the room. The stuff wasn't helpful as they couldn't answer any of our basic qu

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
2 úno 2016
7.7
Přeloženo: Google

Tento hostel se nachází ve skvělé lokalitě - 5 minut chůze od centra města v blízkosti obchodů a restaurací. Je to spíš jako hotel, protože není mnoho atmosféry, ale nám to nevadilo, když jsme strávil jen jednu noc zde před letištěm. Kuchyň byla malá a nevypadal obzvláště čisté, ale zase to nevadilo nám, jak jsme využili lokality a vyšel ven k jídlu.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.