Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.4
Nádherný 195 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.7
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
9.4
Nádherný 195 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.7
  • Zařízení 8.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 srp 2017
10.0

Great pension. Location, cleanning and facilities were excellent. Rena is very attentive and kind and gave us great piece of advice.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • MarionLaTrotteuse
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
18 čvc 2017
9.7

Nous avons passé trois nuits au Pension Rena lors de notre séjour en Grèce. Il se situe tout près du port ce qui est très pratique lorsque l'on arrive par ferry. La propriétaire des lieux est très sympathique et agréable, la chambre simple mais confortable avec une petite salle de bain et une terrasse très agréable. Le seul inconvénient est le manque d'isolation, les murs sont très fins, nous entendions donc la vie alentours au matin. Je recommande néanmoins ce logement très pratique sur Paros.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 čvc 2017
10.0

Excellent séjour. ..τού χρόνου. ..

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 čer 2017
9.1

Rena was very nice and her place was very clean. It was a very relaxing stay and the pension was in a great location - very close to the port and beautiful beaches. If you are looking to meet people and be in a social hostel, this is not the place for you!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 čer 2017
10.0

I could have stayed here for weeks. Such a wonderful host and fantastic value for money. So sad to leave!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 čer 2017
10.0

The manager was very helpfull and kind.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 čer 2017
10.0

très bon accueil de Rena, je recommande cette pension bien située , le lieu est agréable, la chambre est très propre excellent rapport qualité prix

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Smíšená skupina, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
15 kvě 2017
8.0

Chambre correcte pour le prix. Bel emplacement. Parfait pour y passer 2-3 jours. La salle de bain est petite mais propre. La propriétaire est très gentille et aidante. Nous avons dû quitter 1 nuit plus tôt en raison des horaires de bateau et elle ne nous a pas charger la dernière nuit, et ce, malgré que nous l'ayons informée le matin même.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 dub 2017
10.0

Great no frills accommodation, with everything you'd need - en suite with shower, fridge, decent bed, and even a balcony with a view to the sea! Centrally located with a nice friendly host. Excellent value for money. Would highly recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
15 dub 2017
9.1

Very welcoming and nice hosts. The rooms are simple but very comfortable. I would definitely recommend Pension Rena!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.