Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 188 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 7.6
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 188 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 7.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 čer 2017
9.1

Rena was very nice and her place was very clean. It was a very relaxing stay and the pension was in a great location - very close to the port and beautiful beaches. If you are looking to meet people and be in a social hostel, this is not the place for you!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 čer 2017
10.0

I could have stayed here for weeks. Such a wonderful host and fantastic value for money. So sad to leave!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 čer 2017
10.0

The manager was very helpfull and kind.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Smíšená skupina, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
15 kvě 2017
8.0

Chambre correcte pour le prix. Bel emplacement. Parfait pour y passer 2-3 jours. La salle de bain est petite mais propre. La propriétaire est très gentille et aidante. Nous avons dû quitter 1 nuit plus tôt en raison des horaires de bateau et elle ne nous a pas charger la dernière nuit, et ce, malgré que nous l'ayons informée le matin même.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 dub 2017
10.0

Great no frills accommodation, with everything you'd need - en suite with shower, fridge, decent bed, and even a balcony with a view to the sea! Centrally located with a nice friendly host. Excellent value for money. Would highly recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
15 dub 2017
9.1

Very welcoming and nice hosts. The rooms are simple but very comfortable. I would definitely recommend Pension Rena!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
14 dub 2017
10.0

As the name says this is a pension, not a hostel. I was picked up from port, with no extra charge. Very good recommendations for some good Souvlaki and where to rent a scooter. Paros was my favourite island in the Cyclades, and I have no doubt Pension Rena played a good part in that. The location was very good, and with the scooter I rented (very good value) was able to get all around the island easily. Room was cleaned everyday and honestly I cannot fault Pension Rena. I'll stay again for sure!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Řecko, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 dub 2017
6.3

Pas grand chose. Si vous vous interessez seulement a avoir qqpart a dormir, c' est ok pour le prix (25 euro/jour).

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.