Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pension Dimitris

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 98 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 98 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 8.3
Pension Dimitris Located at Parikia Paros, , Paros.
Pension Dimitris
Greece
Paros 84400 Parikia Paros
88% 98
37.0805512 25.1460742
Pension Dimitris
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 zář 2016
9.1

Great stay! Lovely clean big room, shower was a little small however. Nice and close to the beach and main restaurants and streets etc. Would recommend!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 zář 2016
10.0

Great location. Lovely rooms. Great host

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 zář 2016
7.4

Lovely little house. Very clean and tidy.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
30 srp 2016
7.7

Dimitri was an awesome host. the room was nice but value for money wasn't quite up to standard but the location was awesome.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 srp 2016
10.0

Outstanding everything and very accommodating. I ended up on crutchers and a cast, i was so impressed by the generosity and all the assistance they provided me. I am truly thankful.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
22 srp 2016
5.1

Lorsque je suis arrivee, Dimitris m'a proposer une chambre au sous sol sans fenetre, pour 58€/nuit car un groupe d'australien etaient venus sans tous reserver donc il leur a donner notre chambre. je ne viens pas en grece pour dormir dans une cave, encore moins pour 60€, prix qu'il n'a meme pas proposer de baisser malgres le fait qu'il reconnaissai son erreur. Dimitris n'a pas l'air d'etre malhonete mais juste tres mal organise, c'est domage qu'il perde des clients

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
14 srp 2016
10.0

Dimitris picked us up from the port after our ferry was delayed 6 hours. He was so friendly and showed us around the town a little. The hostel itself was awesome. Spacious and clean and situated very close to the beach. We would highly recommend staying here and would happily go back ourselves - 10/10!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
7 srp 2016
8.9

Ich kann es leider nicht richtig bewerten, da wir ein Upgrade bekommen haben und wir im Hotel untergebracht wurden. Der Inhaber ist sehr freundlich und ich kann mir nur positives vorstellen. Der Standort ist super, man erreicht alles in nur wenigen Minuten.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
29 čvc 2016
10.0

Loved the place, people and facilities. Would recommend to friends!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
14 čvc 2016
9.1

Not much of an atmosphere here if you want to meet people, but the rooms are exceptional. The room was super clean and had air conditioning and a fridge :). Very secure place and all the staff were extremely hospitable

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.