Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.9
Velmi dobré 246 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.1
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 7.3
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 7.7
ZAREZERVOVAT
7.9
Velmi dobré 246 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.1
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 7.3
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 7.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
13 čer 2017
5.4

We had quite an unpleasant time in this pension. the toilet was not clean enough. When talking about the unhygenic situation we found ourselves to the staff, they were not helpful at all. Also, the price paid is not fair for the conditions that we experienced. There were no lights at the hostel and they did nothing about it. One of our friends got some marks on his chest. No breakfast included.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 čer 2017
9.4

Lovely place to stay , lovely stuff ..I'll be back

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
11 čer 2017
6.3

Very basic. Fair for the price and a great location. However, there was an issue with a window which wasn't repaired throughout our stay. Staff were not too keen to help. Same goes for a cancellation charge which we tried to get waived. We got nowhere. If you're a backpacker, this place is fine. If you expect a certain level of service, it's not.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
5 čer 2017
6.3

Das Hostel ist sehr zentral in einer Fußgängerzone gelegen. Leider ist die Rezeption die meiste Zeit, die ich dort war nicht besetzt gewesen. Auch ansonsten hatte ich eher das Gefühl der Dame lästig zu sein. Als ich ankam habe ich keinerlei Infos bekommen, wo sich was befindet. Mein Zimmer "durfte" ich mir selbst suchen, die Bäder ebenfalls. Ob die Küche im Innenhof für alle zur Benutzung war, weiß ich nach wie vor nicht. Die Bäder waren in Ordnung, bei den Toiletten fehlte häufig das Papier.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • izabela_vel9531
  • Bulgaria, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
24 kvě 2017
7.7

Very central location on beautiful Calle Aduar street, in the historical center of Marbella. Staff could be friendlier, though. Facilities are clean.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 kvě 2017
10.0

Sono stato in questo ostello per 2 settimane. Le camere sono pulitissime, così come i bagni. L'ostello è situato nel pieno centro del casco antiguo e sei al mare in 5 minuti di passeggiata. Quindi è strategicamente perfetto. In più c'è una bellissima terrazza all'aperto dove poter cucinare e bere qualcosa. La signora alla reception è gentilissima e disponibile. Mi ha dato un sacco di consigli sul Insomma un'ostello a cinque stelle!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 kvě 2017
9.4

EN GENERAL-ME GUSTO TODO,EL HOSTAL BIEN SITUADO-EN EL PLENO CENTRO DE CIUDAD. .Los dueños heran atentos y muy amables, las Habitacion estaba bien sin ruidos ni molestias por lo que se descansa bien.y la cama muy comoda.Ademas todo muy limpio .

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 kvě 2017
10.0

Ооооочень всё класно. Рекомендую. Ewrysing wery nice. IRecomendate !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
20 dub 2017
6.6

Bien situé. Le personnel est un peu froid. Les chambres sont propres mais moins les salles de bains et il n'y en avait pas beaucoup. Pas d'ambiance, il y avait souvent des gens louche qui trainait dans l'aire commune.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 dub 2017
7.4

Muy buena ubicación. Mejorar cocina y atención al público.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hola buenas noches . Muchas gracias por elegir nuestro hostal . Le agradezco su valoración de la ubicación perfecta . Sentimos mucho no tenemos cocina en hostal , ni publicamos en la web que ofrecemos estos servicio de cocina , tan solo para comodidad de huéspedes hemos puesto microondas tetera y frigorífico . Saludos

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.