Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pensao Galicia

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.1
Báječný 177 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 6.8
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 6.5
ZAREZERVOVAT
8.1
Báječný 177 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 6.8
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 6.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Peru, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 čer 2017
9.4

La atención muy buena ... Y más aún la ubicación ... esta a un paso del metro que te lleva al aeropuerto por un coste bajo ... sólo que falta poner algo para los mosquitos ...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Pár, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
27 kvě 2017
7.1

Positive: Location In the heart of city nighlife /shopping Very clean. Room cleaned every day. Staff very friendly. Negative: Pension located on 4th floor with no lift. No info on things to do in Lisbon Room key need to be left all the time to the reception but in box accessible to everybody.therefore you need to buzz all the time to get in . Noise coming from street

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 kvě 2017
10.0

I had a lovely stay and would highly recommend. It's pretty quiet and small but I quite liked that. Good option for a guest in their late twenties and onward. Me gustó mucho, el dueño fue muy simpático! Es peque˜ña y tranquila. Lo recomiendo.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 kvě 2017
9.7

Excelente !!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 kvě 2017
9.4

War ein super cooles hostel und sehr zentral. Das einzigste was gefehlt hat, war wifi. Aber sonst waren wir rund um zufrieden.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kazachstán, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
2 kvě 2017
6.9

Having some sort of common area where guests would be able to socialize is something that this place could benefit from, another thing that is important to keep in mind is it's location on the 4th floor (no lift available) which makes it a little tough to get in if you're tired.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 dub 2017
7.1

Freundliches Personal, saubere und charaktervolle aber sehr einfache Pension. Kein richtiges Hostel. Habe dort sehr zentral und preisgünstig übernachtet. Kein Frühstücksangebot aber es gibt überall in der Nähe genug Möglichkeiten. Negativ ist, dass man den Schlüssel beim Verlassen des Gebäudes abgeben muss. Wenn man abends ausgeht, muss man dann klingeln, um wieder reinzukommen da man keinen Haustürschlüssel bekommt. Funktioniert aber ganz gut. Zimmer mit eigener dusche aber Gemeinschafts-WC.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 dub 2017
4.6

It is important and urgent to make a cockroaches (beets - cucarachas) disinfection.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
22 dub 2017
8.0

Pensao Galicia in Lissabon is niet echt een hostel. Je hebt bij deze mensen een kamer. Er is geen gemeenschapsruimte. Je kunt er ook niet koken. De ruimte doet je denken aan de jaren 50. De eigenaren zijn erg vriendelijk. Iedere dag maken ze je bed op en zorgen dat er schone handdoeken zijn. Verwacht geen grote luxe maar een aparte sfeer.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 dub 2017
8.9

Very good location. Close to the river the metro. The old town Alfama is within a walking distance. The roommaid Maria is very nice and speaks English well in contrast to the owner. My single room (fourth floor , no lift) was very small, without a table but the washing and shower utilities inside, which was comfortable. WC outside - but no problem. 220V outlet. Internet ca 20 Mb/s satisfactory. My sentimental journey to Lisbon after the first visit in 1970 was for me fully satisfiying.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.