Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pensao Galicia

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.6
Velmi dobré 170 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.2
  • Zabezpečení 7.8
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 6.6
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 5.7
ZAREZERVOVAT
7.6
Velmi dobré 170 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.2
  • Zabezpečení 7.8
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 6.6
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 5.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kazachstán, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
2 kvě 2017
6.9

Having some sort of common area where guests would be able to socialize is something that this place could benefit from, another thing that is important to keep in mind is it's location on the 4th floor (no lift available) which makes it a little tough to get in if you're tired.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 dub 2017
7.1

Freundliches Personal, saubere und charaktervolle aber sehr einfache Pension. Kein richtiges Hostel. Habe dort sehr zentral und preisgünstig übernachtet. Kein Frühstücksangebot aber es gibt überall in der Nähe genug Möglichkeiten. Negativ ist, dass man den Schlüssel beim Verlassen des Gebäudes abgeben muss. Wenn man abends ausgeht, muss man dann klingeln, um wieder reinzukommen da man keinen Haustürschlüssel bekommt. Funktioniert aber ganz gut. Zimmer mit eigener dusche aber Gemeinschafts-WC.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 dub 2017
4.6

It is important and urgent to make a cockroaches (beets - cucarachas) disinfection.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
22 dub 2017
8.0

Pensao Galicia in Lissabon is niet echt een hostel. Je hebt bij deze mensen een kamer. Er is geen gemeenschapsruimte. Je kunt er ook niet koken. De ruimte doet je denken aan de jaren 50. De eigenaren zijn erg vriendelijk. Iedere dag maken ze je bed op en zorgen dat er schone handdoeken zijn. Verwacht geen grote luxe maar een aparte sfeer.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 dub 2017
8.9

Very good location. Close to the river the metro. The old town Alfama is within a walking distance. The roommaid Maria is very nice and speaks English well in contrast to the owner. My single room (fourth floor , no lift) was very small, without a table but the washing and shower utilities inside, which was comfortable. WC outside - but no problem. 220V outlet. Internet ca 20 Mb/s satisfactory. My sentimental journey to Lisbon after the first visit in 1970 was for me fully satisfiying.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Smíšená skupina, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 dub 2017
8.6

Emplacement central pour une première visite. Bâtiment dans le "jus" et désuet dans une capitale en pleine rénovation. Le personnel du "cru" est charmant. Le ménage est fait tous les jours. Pour qui apprécie l'authenticité et la gentillesse, c'est une bonne adresse.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 dub 2017
7.4

Pensión con encanto muy retro y acogedor. Habitación muy apañada! y lo mejor en pleno centro de Lisboa! Ideal para ir solo a dormir! Los encargados son gente maja! uno de los contras es que esta en un 4o piso sin ascensor.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Řecko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 dub 2017
4.0

I was shocked getting in..the place stank.. no English.. a very weird smell of damp.. i don't know who rated this place as amazing and got me into the trap. The location is thr best but I would rathen staying in a hostel with less money.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 dub 2017
8.6

Muy buena ubicación. Personal amable. Muy limpio.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 dub 2017
9.4

Die Lage ist zwar gut, aber es ist ziemlich laut in der Gegend. Ansonsten alles bestens, es ist toll, dass es noch so bezahlbare Unterkünfte ohne viel Firlefanz gibt.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.