Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Peniche Surf Lodge

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.8
Nádherný 272 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.9
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.9
  • Atmosféra 9.8
  • Čistota 9.9
  • Zařízení 9.7
ZAREZERVOVAT
9.8
Nádherný 272 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.9
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.9
  • Atmosféra 9.8
  • Čistota 9.9
  • Zařízení 9.7
Peniche Surf Lodge Located at Rua Casal de Viola 6, Papoa, Peniche.
Peniche Surf Lodge
Portugal
Peniche Peniche 2520-360 Rua Casal de Viola 6, Papoa
98% 272
39.3677980 -9.3779467
Peniche Surf Lodge
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
22 srp 2016
10.0

Loved my stay here, Claire and Duncan are the best you could ever hope for in a surf town. Knowledgable, helpful and chilled out. Would definitely comeback again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
22 srp 2016
10.0

Perfect hostel! Everyone is really nice including the hosts Claire and Duncan who are so lovely. Everything is clean. We would've stay longer if we could have. Dane is also the best surfing coach. We improve a lot in just one day. Thanks for everything. The French Canadian girls

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
19 srp 2016
10.0

Beautiful house, very clean and the atmosphere was great - feels like home! Duncan and Claire are very helpful and friendly! I highly recommend it!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Denmark-DSB
  • Dánsko, Smíšená skupina, 25-30
  • Světoběžník
  • 66 Recenze
18 srp 2016
10.0

A world class Surf Lodge School located at the best waves in Europe! Run by the most gracious, knowledgeable and professional surf couple whom really care about your surf experience! !!! Value is 10fold! THX D&K

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 srp 2016
10.0

We stayed for one week and we felt very comfortable and welcomed by Duncan and Claire. The Lodge is really lovely and such a nice place to experience surfing! :-)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
16 srp 2016
10.0

Guest house is very beautiful: Claire is the mother of the house and takes care of you. Duncan is the husband who should definitely ask him to let you try his new board to surf😂😂😂 ... The son will give you excellent surf lessons ...By Andrea

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 srp 2016
9.7

Best hostel I've ever stayed in. Clean and comfortable - Duncan and Claire were so welcoming and it felt like being at home. Thank you!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
5 srp 2016
10.0

We had a great time at Peniche Surf Lodge, Claire and Duncan were very welcoming and it feels like a family more than a hostel!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
2 srp 2016
8.9

Lugar incrível, ótimo ambiente, o maior diferencial é a relação com os demais hóspedes e com Duncan e Claire, saímos para jantar todos juntos e todos os dias eles levam todos à praia para surfar. Deram carona para ir e voltar à rodoviária, super simpáticos e prontos para ajudar.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 čvc 2016
10.0

war perfekt!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.