Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Peace & Love Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.0
Velmi dobré 4237 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.1
  • Zabezpečení 7.3
  • Umístění 7.6
  • Zaměstnanci 7.4
  • Atmosféra 6.6
  • Čistota 6.6
  • Zařízení 6.3
ZAREZERVOVAT
7.0
Velmi dobré 4237 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.1
  • Zabezpečení 7.3
  • Umístění 7.6
  • Zaměstnanci 7.4
  • Atmosféra 6.6
  • Čistota 6.6
  • Zařízení 6.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • oliviamitchelll7
  • Anglie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
9 srp 2017
5.7

Weird place. The rooms were really small and the bathroom shared between 12 people was tiny. Interesting characters staying at the hostel..

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
9 srp 2017
6.0

The three bed bunk beds were intense. I slept on the bottom one but I didn't really like being only one inch from the floor. And the floor was dirty in the corners of the room so that was kind of gross.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
9 srp 2017
6.3

Barato, escaleras muy empinadas y sin ascensor, me tocó en un sexto piso.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 srp 2017
4.6

Le manager de la journée est désagréable et irrespectueux. Il m a traité comme si j étais un voleur. Tous les matins me demande le paiement alors que j ai effectué la réservation et le paiement total sur votre site. Manager de jour non professionnel du tout. Sinon le reste tt va bien.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • masoumeh
  • Írán, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 srp 2017
9.4

Bien propre et bons personels. Belle musique pendant la nuit.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • milecofnas
  • Argentina, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 čvc 2017
4.6

Sólo para quedarse una noche por su buena ubicación cerca se Gare Du Nord

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • mat_c_242862
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 čvc 2017
9.4

Buen servicio y limpieza del cuarto, me agrado mucho que hubiera lockers en la habitacion porque asi pude dejar con seguridad las cosas en el hostal para despues irme a conocer 😊 Lo malo es que no habia elevador y tuve que subir hasta el sexto piso por las escaleras

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
28 čvc 2017
4.9

Camera piccolissima e con troppi letti . I letti a castello avevano tre piani e il più alto era a 30 cm dal soffitto.. locali sporchi e poca accoglienza

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 čvc 2017
6.3

Pour une nuit ça va mais pas plus. Chambre très étroite avec douche et salle de bain (chambre 4 pers), au 7 étages sans ascenseur. Si vous etes chargé à eviter.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
24 čvc 2017
7.1

The hostel is nice, located near the metro station, be careful, though, as the area is not very safe at night. The staff is fun and helpful. Although we were expecting a dirty and small space (as read on most of the reviews), the rooms were not that bad, and had the shower and the toilet inside. The only thing is that there is no elevator, and we were on the seventh floor. I definitely recommend this hostel for a couple of nights

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.