Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Peace & Love Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.0
Velmi dobré 4009 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.0
  • Zabezpečení 7.3
  • Umístění 7.7
  • Zaměstnanci 7.5
  • Atmosféra 6.7
  • Čistota 6.8
  • Zařízení 6.2
ZAREZERVOVAT
7.0
Velmi dobré 4009 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.0
  • Zabezpečení 7.3
  • Umístění 7.7
  • Zaměstnanci 7.5
  • Atmosféra 6.7
  • Čistota 6.8
  • Zařízení 6.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 úno 2017
5.4

Hostel apertado, pequeno, a entrada é pelo bar e o bar é muito fedido, um cheiro de comida insuportável, a maioria dos banheiros são sujos, não tem infraestrutura e quando eu estava lá semana passada teve um briga que um cara chegou a sacar uma faca. Não recomendo.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
19 úno 2017
10.0

Excellent Séjour! C'est la 4ème fois que je vais dans cette auberge et franchement c'est un bon marché. Proche du metro, propre et les employés sont très sympas. C'était très bonne séjour!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 úno 2017
3.4

El baño estuvo sucio todo el tiempo y no me duche en tres días ni use el wc pues todo el tiempo con orina en la taza. Mi cama supuestamente limpia para mí llena de pelos que obviamente no eran mios. No se puede pagar con tarjeta.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
13 úno 2017
6.0

The Hostel itself was ok but it felt more like a pub than a Hostel. The accomidations were not that great for the price, like for instance the showers have clear doors and face the beds so there is little privacy.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 úno 2017
5.7

Not recommended to solo travelers or female travelers, good location though very close to metro station, good if you need a bed to sleep in but hard to meet people.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
10 úno 2017
8.9

Friendly staff - decent cleanliness. Excellent lockers in the room and kitchen! The stairs can be a bit much if you stay on the 7th floor, and the noise from the metro nearby is irritating.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 úno 2017
4.3

Carece de una sala com´un, en la que poder estar tranquilo mínimo con la gente del hostal no en un bar en el que entra gente a cada rato. En la cocina para desayunar tenia que estar de pie puesto que solo habían dos sillas y eramos tres. El servicio de wifi solo es gratis en esa "sala común" que es en el bar con lo cual no podía planear mis visitas desde mi habitación sin interne gratis. Pondría más pero los caracteres no me dejan... Gracias que solo iba allí a dormir practicamente.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • DeniiRiiccii
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
6 úno 2017
5.7

Cerca del metro

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
5 úno 2017
5.4

Price for Paris was great, and I only expected basic but clean facilities which is what I got. Location is in an interesting area of Paris you may not see otherwise, and walking distance from both Marais and Sacre Ceour. I would not recommend this to female solo travellers, it was a very uncomfortable experience (and I have travelled alone in many countries including Morocco and India). The staff were nice, but bar area not nice to hang out in at all.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • alcarazsol
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
5 úno 2017
5.7

El hostel se encuentra bien ubicado cerca de la estación del metro para poder llegar a los lugares turísticos que se encuentran alejados. Personalmente creo que es un lugar para que vayan hombres y no mujeres. Las habitaciones solo tenían un cable en una punta de la habitación y tenías que dejar tu celular ahí, eso es horrible. Los baños al ser principalmente hombres está con muy poco aseo.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.