Hostelworld.com

Peace & Love Hostel

Ceny
mapa
Recenze
7.2
Velmi dobré 3,765 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.2
  • Zabezpečení 7.3
  • Umístění 7.8
  • Zaměstnanci 7.4
  • Atmosféra 6.9
  • Čistota 7.0
  • Zařízení 6.7
ZAREZERVOVAT
7.2
Velmi dobré 3,765 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.2
  • Zabezpečení 7.3
  • Umístění 7.8
  • Zaměstnanci 7.4
  • Atmosféra 6.9
  • Čistota 7.0
  • Zařízení 6.7
Peace & Love Hostel Located at 245 Rue La Fayette, , Paris.
Peace & Love Hostel
France
Paris 75010 245 Rue La Fayette
72% 3765
48.8824730 2.3691110
Peace & Love Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 dub 2016
10.0

Great place, very clean, 1min walk from the metro and bus , The staff was very friendly I would come back here

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 dub 2016
9.7

Une bonne adresse à un prix imbattable,propre,personnel sympa,convivialité,je reviendrai Jean-luc D

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Merci beaucoup ! Votre commentaire nous encourage à continuer en ce sens et à satisfaire nos clients !! Nous serions ravis de vous revoir à nouveau... Gaelle, hostel manager

  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 dub 2016
10.0

Great value!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
7 dub 2016
6.0

No me gustó. Meten 14 camas en literas de 3 en un cuarto pequeño todo para ganar más pero la estancia en un lugar así es horrible DX Además el hostal está ubicado en una zona no muy bonita que digamos. Está muy caro para lo que ofrecen.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • charlottemartins92
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 dub 2016
9.1

Fabulous hostel with lovely staff, great location and relatively cleAn. Beds were clean and tidy but shower and toilet could have done with more cleaning due to the 14 people using one tiny room. Alongside this. 1 bathroom between 14 people was very difficult and such a small bathroom. Other than that it was fab!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Very Kind coments ! We hope to see you again !!!! Gaelle, hostel manager

  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 dub 2016
5.1

Rude staff. Extremely noisy room. Will not recommend.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
29 bře 2016
5.4

I think there is potential for this hostel to be nicer but unfortunately it didn't have the best vibe this time around. In our very small 3 bed dorm we had to literally climb over anow occupied bed to get into the bathroom this was awkward and uncomfortable for both us and the stranger lying asleep. Also the toilets in the stairwell had not hand washing facilities so always had to go back to the room.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 bře 2016
10.0

Très bon séjour. Pratique pour se déplacer grâce au métro situé juste en face.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Ecuador, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 bře 2016
9.1

Lugar agradable, estuve cuatro días, ahorré mucho con la cocina, puedes comprar cosas en el supermercado, tienes dos cerca, cocinar y comer incluso en las mesas del bar. Los encargados del lugar te ayudan a hacer planes, pillé una oferta de un viaje en barco por el rio Sena por 5€. Recomiendo este lugar.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Indonesia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 bře 2016
6.6

I got a room on 7th floor and no lift. The bathroom was very small. Couldnt move inside

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.