Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Peace & Love Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.0
Velmi dobré 3,882 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.0
  • Zabezpečení 7.2
  • Umístění 7.5
  • Zaměstnanci 7.5
  • Atmosféra 6.6
  • Čistota 6.9
  • Zařízení 6.5
ZAREZERVOVAT
7.0
Velmi dobré 3,882 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.0
  • Zabezpečení 7.2
  • Umístění 7.5
  • Zaměstnanci 7.5
  • Atmosféra 6.6
  • Čistota 6.9
  • Zařízení 6.5
Peace & Love Hostel Located at 245 Rue La Fayette, , Paris.
Peace & Love Hostel
France
Paris 75010 245 Rue La Fayette
70% 3882
48.8824730 2.3691110
Peace & Love Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 zář 2016
7.7

staff very friendly, room was clean, checkout too early though

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 zář 2016
10.0

my best hostel in my trip the rom was clean the bear is sheep and the staf was great

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 zář 2016
10.0

vrey nice place the room was clean and the staf fantastic the view is so nice in the room 17

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 zář 2016
10.0

Great staff, positive and helpful. The atmosphere is great, met awesome people. Location is great and has connections with rest of paris.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
17 zář 2016
6.6

Ótima localização, fica muito perto do metrô, o bairro tem mercados em volta e a rua e bem movimentada, o quarto individual e bem pequeno e não tem uma mesinha se quer, não tem wifi no quarto e os quartos ficam numas escadas bem ingrimes e apertadas, se estiver de mala grande, vai ter problemas

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 zář 2016
5.4

The rooms weren't cleaned at all. Only the beds were made but the rest was filthy. We asked them to clean the rooms several times, they never did it.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 zář 2016
7.4

Great location, near metro, bus, a supermarket and a canal, with all its different pubs. Clean rooms but small, beds quite high with a low ceiling. Nice staff and a good kitchen. Lockers not for free.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 zář 2016
7.4

Would be nice if wifi was available in all the rooms, not just at the bar. Also, I didn't really consider what it would mean to be in a mixte room until I had to think of how I would have a shower while some strange dude slept in the top bunk when there isn't a separate bathroom, just a shower cubicle with a glass door near the bedroom door... Privacy isn't a must in this kind of setup. And climbing into the middle bunk was extremely difficult for me. Maybe a stool by the bed wouldl help.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
9 zář 2016
7.1

Check out trop tot

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 zář 2016
10.0

Very clean hostel. Had my linens changed twice while I was there without even asking.the staf was very nice and very helpful the bar is open 24/24 , the hostel it's clos the metro i comback

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.