Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Peace & Love Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.3
Velmi dobré 3,948 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.3
  • Zabezpečení 7.3
  • Umístění 7.7
  • Zaměstnanci 7.8
  • Atmosféra 7.1
  • Čistota 7.1
  • Zařízení 6.7
ZAREZERVOVAT
7.3
Velmi dobré 3,948 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.3
  • Zabezpečení 7.3
  • Umístění 7.7
  • Zaměstnanci 7.8
  • Atmosféra 7.1
  • Čistota 7.1
  • Zařízení 6.7
Peace & Love Hostel Located at 245 Rue La Fayette, , Paris.
Peace & Love Hostel
France
Paris 75010 245 Rue La Fayette
73% 3948
48.8824730 2.3691110
Peace & Love Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
25 lis 2016
8.3

We were in a private room, so no key issues. Great value for a short stay in Paris, convenient to metro and in a fun neighborhood. It was a bit loud at night. The bar wasn't much fun--too loud for just hanging out but without fun party vibes--and there wasn't another common area to hang out in. But kitchen and other facilities were great, staff was really nice, room and bed were comfortable. And seriously, great value for a perfectly nice double room.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 lis 2016
5.1

Я ночевала в ноябре. Комната метров 8 и в неё впихнули кровать в три этажа, до потолка, первая полка почти на полу. Отопление не работает, душ не закрывается. Моими соседями по комнате были арабские мальчики. Вторая ночь, я возвращаюсь поздно, окно в комнате открыто, ледник, кофточку в которой я спала, украли. Выходя из гостиницы я на регистрации говорю, было бы не плохо закрывать окно после уборки, и вернуть мою одежду. В ответ он мне только огрызался. Ужас который трудно описать словами.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
4 lis 2016
6.9

Too noisy and hard to get some rest. Nice location. In front of the subway st.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 lis 2016
7.4

Propres et bien situé et au chaud. Mais pas d'isolation du bruit! 7eme étage sans assenseur pas top, hauteur lit plafond moins de 1metre su rlit supperpossé au dernier niveau, et impossibble de rentrer dans la douche qui est trop petite.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 říj 2016
10.0

Ich liebe den höheren Raum, können wir den Turm sehen die ganze Nacht Das Zimmer war sauber und das Personal sehr hilfsbereit

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 říj 2016
10.0

i love the higher room , we can see the tower all the night

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Rusko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 říj 2016
10.0

superb hostel, there is a kitchen and there are no curfews the rooms are very clean and very cool staff

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 říj 2016
10.0

amazing room we can see the eiffel tower in the night the room was clean the staf very nice and the metro is in the front of the hostel

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • erick_busker427
  • Mexiko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
29 říj 2016
8.9

Es un buen hostel con cocina limpio ambiente amigable y con bar pero esta demasiado pequeño

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • erick_busker427
  • Mexiko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
27 říj 2016
8.9

Muy buen hostal lo recomendó x el ambiente viajero y por el personal amable Pero todo reducido

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.