Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Patchwork Warsaw Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 1070 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 1070 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Lucembursko, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
17 srp 2017
8.3

Location is perfect! Just in the middle of the city center and cert easy to get to from the airport. The staff is helpful and the hostel is clean in the overall: However, it is very noisy and you won't sleep well there...

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Ecuador, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 srp 2017
9.4

Wonderful place with really nice atmosphere

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • cortney20087633
  • USA, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
9 srp 2017
10.0

Good vibes. Met cool people

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 srp 2017
7.7

J'ai trouvé l'auberge correcte niveau propreté mais peut mieux faire... En ce qui concerne l'ambiance elle est très détendue donc agréable mais certaines personnes n'ont pas respecté le fait qu'on soit plusieurs à dormir dans la même pièce et allument la lumière en pleine nuit. Les consignes ne sont pas assez claires je trouve qu'en aux respect. Emplacement proche de la gare donc très bien

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • sovaga_177994
  • Ecuador, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
8 srp 2017
8.9

Hostal cómodo dispone de baños compartidos, personal atento, tiene su propio bar

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • tudd
  • Švédsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
7 srp 2017
10.0

Great hostel with a lot of social people to hang with and bars right outside. Very good location with walking distance almost everywhere. Loved it!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • anagardet
  • Španělsko, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
6 srp 2017
8.3

La única pega quizá es que las camas son muy ruidosas. El personal es muuy simpático y se implica mucho en ayudar.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
6 srp 2017
8.0

Excellent location, and friendly and helpful staff. Bathroom facilities leave a little bit to be desired. Otherwise a decent bed in a great part of town.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
4 srp 2017
8.9

Good hostel, kind of party oriented. The staff were very friendly (a first for Polish hostels!) Beds were EXTREMELY squeaky, like wake-you-up-in-the-middle-of-the-night-because-you-rolled-over loud. I don't think they often clean the rooms (carpets dirty and trash on tables). However, sheets and bathrooms were kept in good shape. Location is right next to many bars, restaurants and shops.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
2 srp 2017
10.0

Well let me just say, this hostel sets a new way, of letting the guests enjoy their day. This stay in Warsaw, so good, when we left my heart sore. Fresh water for me, chilled and free, visit and you will see. When we arrive, as other hostel should strive, free upgraded room for we. Stay here and you will see, this hostel is the one for thee. 10/10 heavenly hostel, the gold standard for staying on holiday.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.