Hostelworld.com

Passenger Ship Avanti

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 779 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.7
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 779 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.7
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.7
Passenger Ship Avanti Located at Oosterdok , Jetty 2, , Amsterdam.
Passenger Ship Avanti
Netherlands
Amsterdam 1506 EB Oosterdok , Jetty 2
91% 779
52.3742368 4.9108242
Passenger Ship Avanti
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 dub 2016
10.0

Annie and Dave are terrific. First day, Annie got out a map and showed us where to go for different things. They are very approachable and conversational. The boat was clean and secure. I was amazed at how they used the space. We had more than enough room for 2 people in the room. The location was great as it was an easy walk to see the sites, catch a train, bus, or boat. I will definitely stay with them again and recommend Passenger Ship Avanti to everyone!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 dub 2016
9.4

Bien situe très gentils très cool comme chez soi Cabine très étroite mais salle à manger trop sympa À conseiller vivement Bravo Dave et Annie

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 bře 2016
10.0

Estuvimos hospedados dos noches y todo fue perfecto, muy buenas vistas desde el barco, el personal muy atento. Y sobretodo la Limpieza de las instalaciones todo siempre limpio. Sin duda si volvemos, repetiremos la experiencia.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 bře 2016
10.0

Cool boat! Captain Dave and Anni were great hosts, they gave us great recommendations. I would stay here again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 úno 2016
9.1

The Avanti was a great place to stay. Unfortunately we only had one night there but in such a short time the staff gave excellent recommendations or where to visit in the city and showed amazing hospitality. The stay was a bit more than we are used to and quiet small but it is to be expected in a major European city.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 led 2016
8.0

Dave and Annie were very nice! Sleeping in a boat it's a beautiful and inusual experience, recommended !! Good Breakfast and Beautiful People :) We'll certainly return !

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 pro 2015
8.0

non aspettatevi un hotel , è una sorte di ostello, dove tu devi lavarti le cose e nessuno ti sistema la camera. l hotel è piccolo, pero' è vicino alla stazione centrale e al NEMO. i proprietari sono 2 ragazzi fantastici! davvero cordiali e sempre disponibili, tutto sommato ci siamo trovati benissimo. unica noata un po dolente sono le camere che sono 2metri x3 circa , veramente piccole (e sono doppie con letti a castello) ma per 4-5 giorni ad amsterdam si puo fare. consigliato a ragazzi

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 pro 2015
9.7

Dave es una persona muy amable y divertido , nos ayudo en todo momento con nuestras dudas y nos recomendo lugares para visitar. La ubicación del hostel es muy buena y el desayuno es increible. Felicitaciones a dave y anne por el lugar.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.