Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Parthenon Hostel

  • 310 S. Halsted Street, GreyHound Amtrak Stations, Chicago, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 1,213 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 7.7
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 7.6
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 1,213 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 7.7
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 7.6
Parthenon Hostel Located at 310 S. Halsted Street, GreyHound Amtrak Stations, Chicago.
Parthenon Hostel
USA
Chicago Illinois 60661 310 S. Halsted Street, GreyHound Amtrak Stations
83% 1213
41.8774436 -87.6474114
Parthenon Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Turecko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 lis 2016
10.0

Staff are really helpful and friendly. It was really clean and close to downtown

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
11 lis 2016
9.7

I recommend.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 říj 2016
10.0

Oh my We so enjoyed our stay. My 10 year old Grandaughter and I came to Chicago to volunteer for the Hot Chocolate Run we chose this location cause it was close to the event. The staff help with great direction. The room was cozy and CLEAN. We are already making plans to go back

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Japonsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
28 říj 2016
8.3

Nice staffs, convenient location which is just one minute to blue train.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 říj 2016
8.6

Good value for money. However, bed was extremely uncomfortable and the vent made funny tinkling noises throughout the night so I literally got zero sleep that night. Also, my room had no place to hang my coat and suit, and the only source of light was a single bedside lamp- the ceiling light seemed to be out/broken. Will likely stay here again because of the proximity to Union station and the price, but will have to check if I can get a room that has a quieter vent and room to hang my coat...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 říj 2016
9.7

Excelente en limpieza y comodidad a 20 m del centro caminndo Me ayudaron en cada consulta en especial katrina Es el hostel

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 říj 2016
7.4

Solid hostel with a good free breakfast. Excellent location, ten minutes from Amtrak and two from the subway. Nice common space. Second floor female bathroom had no working locks in stalls. Never been charged by a hostel for holding bags for a day though so that wasn't awesome.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 říj 2016
8.9

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Prive kamers prima grootte. Goede locatie.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Hong Kong, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 říj 2016
7.4

Staff are helpful & kind. Clean & neat living atmosphere.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 zář 2016
8.6

Me hospede solo una noche, pero puedo decir que el lugar me parecio agradable y confortable para ser un hostel. Tienen lockers para guardar las cosas de valor.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.