Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pariwana Hostel Cusco

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 3636 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 9.1
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 3636 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 9.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Soladel
  • Francie, Skupina ženy, 18-24
  • Světoběžník
  • 27 Recenze
18 úno 2017
4.3

Lits confortables Petit déj très varié et bon Soirées tous les soirs OK mais pas bien insonorisés + nos lits étaient placés si proche de la porte qu'on avait des courants d'air froid et le bruit à chaque allée et venue d'une personne de la chambre directement sur nous. Staff pas aimable dès qu'on avait besoin d'eux. (à l'exception des femmes de ménages qui étaient adorables) Il y a mieux pour un peu moins cher à Cusco

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
18 úno 2017
9.1

Super organisiertes Hostel, man kann sich im hosteleigenen Restaurant rund um die Uhr Essen bestellen welches immer richtig gut geschmeckt hat. Die Betten sind sehr bequem und die Zimmer sind sauber. Einziger Kritikpunkt sind die Bäder, waren teilweise "verschmutzt".

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
17 úno 2017
9.4

Amazing spot, staff were very nice, great location. Overall very good experience. Cusco is an amazing spot that accommodates every need. Highly recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 úno 2017
8.0

Todo bien, excepto que el día del check out nos cobraron un impuesto del 18% por no tener el sello migratorio de ingreso al país (dado que somos argentinos ingresamos con DNI y en migraciones no nos entregaron ningún sello). Tuvimos que discutir bastante sobre este tema con el personal (ya que en otro hotel nos dijeron que esa información está informatizada) y finalmente A MODO DE EXCEPCIÓN nos devolvieron el dinero extra cobrado .

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
11 úno 2017
8.9

Recommend

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
9 úno 2017
9.1

I picked Pariwana Cusco because I stayed in Pariwana Lima on the first leg of my trip. I was not disappointed the same friendly staff and the rooms were nice. They made my stay is Cusco very wonderful.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
5 úno 2017
9.4

Excelent! great atmosphere, i loved the hot coca tea available at any time, comfortable beds, connections to charge what ever you need inside your locker, hot shower, working wifi, great activities!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Dear guest. Thank you very much for sharing your experience with us, we are glad to know that your stay was pleasant, we hope to have you back soon that we will gladly receive you. Best regards. Jesús Manuel Rocca. Head of Reception and Reservations.

  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
4 úno 2017
8.9

Fairly expensive dorms in a large chateau that hosts up to 200 people but the atmosphere is present and there is always activity or somewhere to escape it if you need a break. It's easy to overstay here with pleasant staff, the best included breakfast you'll find, a great bar/restaurant, tv room to chill out and it's all well maintained. I met people there who had hardly left the place in weeks.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • oterorober5198
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
3 úno 2017
9.1

Esta todo muy bien excepto la cocina que es muy chica.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Estimado huesped. Muchas gracias por compartir su comentario, nos alegra saber que el hostel estuvo de su agrado, tomaremos en cuenta su comentario respecto a la cocina para posteriormente hacer la mejora correspondiente, esperamos tenerlo pronto de vuelta cuídese. Saludos cordiales. Jesus Manuel Rocca. Jefe de Recepcion y Reservas.

  • Anonymní
  • Colombia, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
3 úno 2017
9.4

Excelente ubicación. Buen precio! Personal amable!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Estimado huesped, Muchas gracias por dejar su comentario nos alegra saber que le gusto su estadía en pariwana cusco, esperamos que este de vuelta pronto que con gusto lo recibiremos. Saludos Cordiales. Jesus Manuel Rocca. Jefe de Recepción y Reservas.

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.