Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Paracas Backpackers House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.4
Báječný 468 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 7.7
ZAREZERVOVAT
8.4
Báječný 468 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 7.7
Paracas Backpackers House Located at Av. Los Libertadores s/n, , Paracas.
Paracas Backpackers House
Peru
Paracas Ica Av. Los Libertadores s/n
84% 468
-13.8340796 -76.2483787
Paracas Backpackers House
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
26 zář 2016
8.3

Clean, friendly hostel. Can organise trips through the reception and there is a kitchen you can use to cook.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
18 zář 2016
9.4

Place was grea. free tea and coffee in the morning. Really nice kitchen. Great courtyard to relax in.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
8 zář 2016
8.9

Nette und freundliche Mitarbeiter und schöne Zimmer. Jederzeit wieder gern.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 srp 2016
6.6

Most of the Staff were really helpfull and nice, but the cleaning Personal appeared to be not that motivated. I slept in The 10 bed room, the floor was with powder and dirty my whole stay, worst under the Beds. I slept two nights there. The beds were tidy and warm and clean, but unused beds were not arranged again, after the foreign User had left the Hostel already for 2 days. The washing and toilet opportunities for the 10bed room were simple.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 srp 2016
7.1

Goede locatie! Kamers zijn van prima formaat, bed niet echt schoon. Personeel spreekt geen Engels (wat op veel plaatsen in Peru zo is). Komen wat ongeïnteresseerd over, waardoor sfeer in het hostel matig is.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 srp 2016
10.0

Top Lage, warme duschen, gute Sauberkeit, angenehme entspannte Atmosphäre, Frühstück ist zwar nicht dabei Supermarkt ist aber gleich um die Ecke, verhältnismäßig günstiger Trip zu den Islas ballestas und zum National Reserve, Transfer nach huacachina kann hier günstig gebucht werden

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 srp 2016
9.4

I have made a mistake in my reservation (I book the wrong week) and Alberto (the owner) manage to accommodate my 5 friends and I with a big smile in the best kind of way! I recommend!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
15 srp 2016
9.1

They helped us organize our trip to Paracas and we rented bikes from them - they were very helpful. The only negative is the wifi didn't work in out room, we had to go to the first floor common area to get it to work. Otherwise, a great stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
23 čvc 2016
8.3

Good Hostel! They let you do all the tours in one day: see the Islas Ballestas, the reserve and even move on to Hoaccachina on the same day. Book the shuttle bus with them. It's very convenient. Community Showers could be hotter and cleaner.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 čvc 2016
9.1

Top Backpacker mit schönen Zimmern, warmem Wasser, WLAN etc. Einziger Minuspunkt: Obwohl auf einer Tafel vor dem Backpacker gross "English spoken" steht, wird nur Spanisch gesprochen. Aber man schlägt sich problemlos durch.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.