Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Paintshop Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 319 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.7
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 9.5
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 319 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.7
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 9.5
Paintshop Hostel Located at Rua da Clemencia, 9, , Figueira da Foz.
Paintshop Hostel
Portugal
Figueira da Foz 3080-117 Rua da Clemencia, 9
93% 319
40.1515219 -8.8561928
Paintshop Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 říj 2016
10.0

Where do I begin.. I arrived at the Paintshop on the 5th July and instantly fell in love with everything about the place - so much so that I'm still here in September! Figueira da foz is a beautiful town with so much to see and do - whether it be chilling out at the beaches, surfing or partying, there's something to make everyone's time here awesome! The Paintshop staff work so hard to ensure every guest is happy - Steve, Debbie, Charlie, Will, Claire, Stu and Bart - THANK YOU!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 zář 2016
8.0

We had a fabulous time and met really nice people in a beautiful environment. We did not like that one of the staff who was not on duty at the time (Claire?) left her dirty breakfast dishes at the sink when guests were expected to take care of their own. When confronted with this she was rude and told us to mind our own business.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
9 zář 2016
10.0

Had a good stay. Great breakfast. Bar was very nice. Rentable bikes are not great, but manageable. No complaints.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
4 zář 2016
8.0

Zum Hostel gehört eine Bar, wer hier für über 100 € trinkt, wir an der Wand verewigt - sagt eigentlich alles... - Mach' dir einen Namen ;)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 srp 2016
9.7

Best hostel i ve ever been. Kind staff and a a good kitchen. Super breakfast for free.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 srp 2016
10.0

Meilleure auberge de jeunesse de toute ma vie!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
22 srp 2016
8.0

Das Paintshop Hostel war eines der besten in Portugal. Das Personal war sehr freundlich und hilfsbereit. Es werden eine Menge Aktivitätwn angeboten wie etwa Surfkurs, Fahrradverleih, oder die wöchentliche Pizzanacht mit allen Gästen gemeinsam. Die Bäder waren in Ordnung und auch das inklusive Frühstück hat überzeugt.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 srp 2016
9.1

Une auberge de jeunesse très sympa, avec un personnel hyper accueillant... On se sent vite "comme à la maison".

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
19 srp 2016
10.0

Paintshop is the best! We stayed here in their twin room for 6 nights and boy did the time fly by! With BBQ, pizza and movie nights, plus Olympic Games, pool, a guitar and a bar on which you can open a tab, this place was a home away from home. Will and Charlie were fabulous at looking after us, along with Stew, Steve, Debbie, Skyla and Mark. They really made our stay fun and personal as we got to know them. Surfing was fab too! Daily runs to and from the surf shop at reasonable prices. Do it!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
18 srp 2016
8.6

Sehr gutes Hostel. Vertrauensvolle, Gemütliche Atmosphäre. Alle sind super nett und hilfsbereit. Würde wieder dahin gehen.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.