Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pagration Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.4
Velmi dobré 1,337 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 7.3
  • Zaměstnanci 7.8
  • Atmosféra 7.3
  • Čistota 7.0
  • Zařízení 6.6
ZAREZERVOVAT
7.4
Velmi dobré 1,337 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 7.3
  • Zaměstnanci 7.8
  • Atmosféra 7.3
  • Čistota 7.0
  • Zařízení 6.6
Pagration Youth Hostel Located at 75 Damareos Str., Pagrati, Athens.
Pagration Youth Hostel
Greece
Athens 11633 75 Damareos Str., Pagrati
74% 1337
37.9653635 23.7486648
Pagration Youth Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
20 zář 2016
9.7

It was a really pleasure stay there, John and the staff are really good people, excellent atmosphere

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 zář 2016
6.3

Stayed there for just one night. 12€/night in a 6 bed dorm, wich was ok. 50 cents for hot showers. staff was nice

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
4 zář 2016
10.0

Beautifull place, great atmosphere. I felt like home in there !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Smíšená skupina, 31-40
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
2 zář 2016
4.9

Turned up at 2am not a problem, to go into a room that was so hot we sweetening all night. Everything else was pretty standard

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 zář 2016
6.9

Auberge éloignée du centre, eau chaude payante à hauteur de 50ct la douche, beaucoup de passage donc nuits parfois agitées. Une très bonne ambiance parfois entachée par la propreté du lieu.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 zář 2016
7.4

El recepcionista muy amable. Todo correcto excepto que me dio la sensacion de que el colchon no estaba muy limpio. Para pasar una noche de paso ya iba bien pero para una estania mas larga yo escogeria otro seguramente.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 srp 2016
9.7

It was our first say in Athens and we felt really comfortable and met lots of nice people! :-)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • bmcgeown
  • Australia, Skupina ženy, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
18 srp 2016
7.7

Get what you pay for. They charge 50 cents for hot water which seems crazy, but it's pretty clean with a decent kitchen. Weird location but not far from a bus stop

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 srp 2016
9.4

Great atmosphere, great people and great location = great hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • cristinaheld
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
28 čvc 2016
7.7

Beautiful ambience and outdoor areas to relax and enjoy Athens. We stayed in Athens for two nights and hardly left the hostel.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.