Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pacifica Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
6.7
Dobré 170 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.2
  • Zabezpečení 7.0
  • Umístění 8.3
  • Zaměstnanci 7.2
  • Atmosféra 6.0
  • Čistota 6.2
  • Zařízení 5.8
ZAREZERVOVAT
6.7
Dobré 170 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.2
  • Zabezpečení 7.0
  • Umístění 8.3
  • Zaměstnanci 7.2
  • Atmosféra 6.0
  • Čistota 6.2
  • Zařízení 5.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 kvě 2017
7.7

Was centrally located to our plans

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 dub 2017
3.4

The bed spread had a ton of cigarette burns, while building smelled like old cigarettes, the door to my room was really difficult to lock. This places houses short term residents who clearly shady and street people, you could hear loud arguments all night long. It felt like I walked into a seedy motel from New York in the 70's a total eye opener.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 dub 2017
10.0

I stayed in a private ensuite room. Clean, affordable, and in an ideal location! Easy check in/out process. If you have a car, use the structure at market and 6th, since street parking is hard to find. The next time I'm in San Diego, I will definitely stay here again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 dub 2017
8.3

Buona scelta per chi al lusso preferisce una posizione centralissima e decorosa ad un prezzo accettabile.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 dub 2017
8.0

There is no parking at the hotel. We parked at a meter overnight.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 bře 2017
6.0

Personal: Amable. Pagos: No funciono mi tarjeta debito ni credito para continuar la estadia, pague parte en efectivo logre recuperar algo de lo pagado en efectivo. 3. Lo unico bueno del hostal es la ubicación aunque mucho ruido al rededor. 4. No es un hotel, es un hostal, se tiene habitacion individial, se comparte el baño. Por ser un hostal pienso que es costoso el precio. 5. El nombre de "Hotel" confunde. 6. Hubo una un corte de agua un de los días. Conclusion: Me toco cambiarme a un hotel.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 bře 2017
4.9

Overpriced

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 úno 2017
4.0

The location is great. That's about it. Way too expensive for an unatractive room. Bad smell all over the place. Everything is very old except for the bathroom. Dirty conforter. I do not recommend it at all. Thankfully we only stayed for one night, but we spent as much time as possible outside to avoid spending too much time in the room.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.