Hostelworld.com

Pacifica Hotel

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 129 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 6.9
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.3
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 129 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 6.9
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.3
Pacifica Hotel Located at 551 Fourth Avenue, San Diego, San Diego.
Pacifica Hotel
USA
San Diego California 92101 551 Fourth Avenue, San Diego
83% 129
32.7111104 -117.1609259
Pacifica Hotel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 dub 2016
8.0

Good value for the money. Right in the midst of the Gaslamp Quarter but quiet inside. Very utilitarian. I would definitely stay there again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 dub 2016
8.9

Hard to beat for the price but definitely not for the narrow minded.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 bře 2016
9.1

This is exactly what I expected for the price that I paid. The family was so nice, the location was awesome and the people that stayed there were diverse. I would completely stay there again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 úno 2016
10.0

I'm completely astonished by my visit to this hostel. It was in a perfect location (gaslamp district!!), and the owners were beyond helpful. The owner called me to make sure I was alright when I missed my check-in time. I'm thrilled by the level of service, the location, and the cleanliness of the hostel. The convention was awesome, and the hostel visit made my trip fantastic!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 úno 2016
9.4

Great location, great price and very clean rooms

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
11 úno 2016
9.7

very clean, quiet, close to STARBUCKS, close to many restuarants, staff very friendly and helpful

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 led 2016
8.6

Etwas ältere Einrichtung, aber charmant. Z.T. fleckige Decken etc., aber eigentlich sauber.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
16 led 2016
6.6

Biggest complaint is the "old hotel-smoker-stale" odor in the room.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

We have a "No Smoking" policy & the Signs are Posted but we can not control what the customer do in their room once we rent them. Thanks for your comment.

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.