Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

PLUS Camping Roma

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.2
Báječný 4034 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 6.7
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
8.2
Báječný 4034 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 6.7
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 úno 2017
9.4

ES UN LUGAR DE ENSUEÑO PERSONAL MUY BUENO EL SERVICO TODO ES DE MARAVILLA LA SSEGURIDAD Y LIMPIEZA MUY BUENA LO RECOMIENDO PARA EL PROXIMO VIAJE Y LA UBICACION PARA VIAJAR DE MARAVILLA ME ENCANTO EL LUGAR EN MI PROXIMO VIAJE LO VOY A ELEGIR GFELICITACIONES AL GRUPO DE CAMPING PLUS ROMA

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 pro 2016
8.3

Estadía grata, bien organizado, muy distante del centro, pero en general agradable.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Tunisko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
29 pro 2016
9.1

Un endroit très cool. Juste on a eu un problème avec la climatisation le premier jour, mais dès qu'on a demandé l'intervention d'un agent technique,on l'a eu au bout de 10 minutes. Je vous conseille vivement d'y aller!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Panama, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
14 pro 2016
10.0

Super recomendado

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
7 pro 2016
4.9

El aseo no era de lo esperado, el desayuno estaba bien para el precio igual que la estancia, pero la verdad el aseo y la asignación de cuartos muy mal las áreas comunes estaban medio arregladas y la ubicación para ir a conocer estaba bien por que es fácil de llegar, la estancia en el hostel sólo está bien si uno va a conocer, si tu plan es disfrutar de Roma búscate otro hostal

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 lis 2016
5.7

The place is really nice for families. But it is not a HOSTEL, does not have the hostel's atmosphere and it is kind of far from the center. you have to take at least one bus and one metro which is not a big deal but at 23.30 there are not more regular buses so u have to manage. It was okay but I will prefer something closer to the city center.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 říj 2016
6.9

L'unico problema è che nelle tende se si va d'inverno si rischierebbe di morire assiderati, non c'è nessuna stufetta o altro per potersi riscaldare a me inoltre mancava il lenzuolo

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 říj 2016
4.6

Most of The Facilities aren't available in the off-season, The room could have been cleaner on arrival, power kept cutting off, relatively far away from the centre of Rome, Wi-fi wouldn't work in the room.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
14 říj 2016
8.3

The tents were right in front of a passing road and we could hear everyone talking around us. Nice place but not easy to have a peaceful sleep.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 říj 2016
10.0

Un villaggio alle porte di Roma! Bungalow fornito di tutto , vicinia tutti i servizi navette per Roma e non solo, con un prezzo ottimo per chi come me doveva soggiornare e partire! C'è ne fossero altri simili si girerebbe meglio l Italia!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.