Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

PLUS Camping Roma

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.2
Báječný 4051 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 6.0
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
8.2
Báječný 4051 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 6.0
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 dub 2017
9.1

Great place to stay. A little far from the actual city but it was ok because of their shuttle. Also breakfast not being included was rough.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
8 dub 2017
6.3

ho alloggiato al Camping per una notte, non conviene se si è in cerca di un ostello per turismo in centro città, se invece si vuole vivere qualche giorno esperienza campeggio fuori dal mondo, godendosi esclusivamente quello che offre il camping è ottimo

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
6 dub 2017
8.6

We had a private room, the beds were very comfortable & the restaurant on location has good food for a decent price & the staff were great! Not really a hostel vibe if your looking to mingle & meet new people. Also if you are not willing to bus/metro (which is very easy to do) you would not like the location. We enjoyed being out of the city centre but it may not be for everyone. We stayed in the off season, so no pool but it looked like it would have been a lot of fun!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Wales, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
2 dub 2017
8.0

My only issue is it's NOT a hostel, but a camping resort of sorts. Otherwise it's a pretty good deal. Grocery store right across the highway via footbridge. Great staff. Only major issue was WiFi didn't work in my bungalow which is a tad annoying going down by reception to try and plan things.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž Skupina, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
26 bře 2017
4.9

Eines der Betten war eine Matratze auf einem Holzbrett. Insgesamt ca. 45 Minuten vom Zentrum entfernt. Frühstück überteuert. Klimaanlage macht, wenn man mal herausgefunden hat wie sie funktioniert, das schlafen unmöglich.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
8 úno 2017
9.4

ES UN LUGAR DE ENSUEÑO PERSONAL MUY BUENO EL SERVICO TODO ES DE MARAVILLA LA SSEGURIDAD Y LIMPIEZA MUY BUENA LO RECOMIENDO PARA EL PROXIMO VIAJE Y LA UBICACION PARA VIAJAR DE MARAVILLA ME ENCANTO EL LUGAR EN MI PROXIMO VIAJE LO VOY A ELEGIR GFELICITACIONES AL GRUPO DE CAMPING PLUS ROMA

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 pro 2016
8.3

Estadía grata, bien organizado, muy distante del centro, pero en general agradable.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Tunisko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
29 pro 2016
9.1

Un endroit très cool. Juste on a eu un problème avec la climatisation le premier jour, mais dès qu'on a demandé l'intervention d'un agent technique,on l'a eu au bout de 10 minutes. Je vous conseille vivement d'y aller!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Panama, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
14 pro 2016
10.0

Super recomendado

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
7 pro 2016
4.9

El aseo no era de lo esperado, el desayuno estaba bien para el precio igual que la estancia, pero la verdad el aseo y la asignación de cuartos muy mal las áreas comunes estaban medio arregladas y la ubicación para ir a conocer estaba bien por que es fácil de llegar, la estancia en el hostel sólo está bien si uno va a conocer, si tu plan es disfrutar de Roma búscate otro hostal

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.