Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ottawa Backpackers Inn

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 1,033 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 7.9
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 1,033 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 7.9
Ottawa Backpackers Inn Located at 203 York Street, , Ottawa.
Ottawa Backpackers Inn
Canada
Ottawa ON K1N 5T7 203 York Street
83% 1033
45.4304300 -75.6879330
Ottawa Backpackers Inn
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 lis 2016
7.7

Inn was pretty average considering the really great location offset by the inside bits. There were 2 houses side by side, & I likely would have given a higher rating if we got put in the 2nd house. Everyone was very friendly though so that was fine if a little loud when we came back from dinner Sat night. Parking was iffy (parallel parking beside the house was tight) at $8 per night. Facilities was clean, though sort of old so some things could be updated in the rooms/bathrooms. Good atmosphere!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • mike03741262
  • Kanada, Muž, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
11 lis 2016
8.0

As expected

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
10 lis 2016
10.0

Great over all. Can actually walk to most tourist locations, or, if inclimate, close to bus line for those not as close. Great experience!! Will retun again when in Ottawa!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
5 lis 2016
10.0

This place is the best hostel I have stayed at to date! Staff were friendly, the atmosphere was great. Everyone is very friendly!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
5 lis 2016
8.0

Great location. Bored staff. You have to take your shoes off in the entrance, which seems a little stupid thing to do in a place where you host people from around the globe and most of them do not do it.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • kelena139704
  • Rusko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
5 lis 2016
10.0

It was amazing experience! Feel like home with your friends :) good stuff, good location! highly recommend!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
26 říj 2016
9.4

Good and warm place to stay, maybe little small for facilities but very good anyway

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 říj 2016
8.3

We hebben heel erg genoten van ons verblijf daar. Het personeel komt net als de gasten ook uit verschillende landen. Het was er schoon en gezellig.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 říj 2016
8.6

I stayed 3 nights... Wish I stayed longer! Perfect location, awesome people, cozy rooms. Loved Ottawa.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 říj 2016
9.7

Wonderful staff and location. Would highly recomend

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.