Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ostello di Bergamo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 1461 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 6.8
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.5
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 1461 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 6.8
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 41+
  • Světoběžník
  • 78 Recenze
23 úno 2017
8.0

Se portaron muy mal en el servicio de recogida en taxi al aeropuerto. Me garantizaron un precio de 10 euros y el taxi no me esperó. Tuve que recorrer a un taxi público que me costé el triple.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

buen dia Alfonso y muchas gracias por la revisión agradable en la estructura. En cuanto al personal señalamos que el servicio de recogida es gestionado por una empresa externa . Nosotros solo enviamos nombres, números de vuelo y la hora porque ellos puedan comprobar eventuales retrasos. claro , comprendamos las molestias que sin duda estropear las vacaciones, pero no estamos directamente responsables y vamos a llevar esto a la gerente de la empresa encargada del servicio. esperamos verte pronto en Bergamo

  • Anonymní
  • Izrael, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 úno 2017
10.0

Perfecto.............!!!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

! gracias !!

  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 led 2017
8.9

The staff were helpful and friendly. There was breakfast included and it was a very good breakfast.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

THANKS, Hope to host you again !!

  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
5 led 2017
6.9

Posto un Po vecchiotto. Fuori zona ma ben collegato con i bus. Buono per accomodare una notte magari di scalo dall'aeroporto.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
4 led 2017
8.6

Das Hostel liegt zwar etwas außerhalb, ist jedoch mit der Linie 3 ab Porta Nuova bis um 18:50 sehr gut zu erreichen (Haltestelle unmittelbar vor der Unterkunft). Danach fährt kein Bus mehr. Es gibt im Hostel keine Abschließbaren Schließfächer in dem Gemeinschaftszimmer, aber die Mitarbeiter sind sehr entgegenkommend! Der Gemeinschaftsraum ist einladen und die Atmosphäre im Hostel sehr angenehm.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 lis 2016
8.3

thank you.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

:) hope to see you again,

  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 říj 2016
8.3

Mein größtes Problem war am Abreisetag. Ich hatte mit der Rezeption gesprochen die mir angeboten hatten einen Transfer zu organisieren. Als ich dann morgen pünktlich draußen vor dem hostel stand kam kein Transfer... Ich hätte fast meinen Flug verpasst hätte mich nicht ein einheimischer gefragt ob er mich zum Flughafen fahren soll! Um ein eigenes Taxi zu rufen hatte ich nicht mehr genug Zeit. Sonst war alles TOP! Habe auch einen neuen Freund im hostel gefunden, mit ihm war ich auch einunterwegs.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

wir sind sehr leid, was passiert ist, und wir hoffen, dass das Problem in unserem Hotel sein Andenken an Ihren Aufenthalt nicht beeinträchtigt wurde. Wie wurde der Shuttle-Service erklärt wird nicht direkt von uns verwaltet werden, dass wir nur den Anforderungen unserer Gäste an das Unternehmen zu kommunizieren, dass es läuft. Allerdings haben wir es mit dem Manager gesprochen fragen mehr Aufmerksamkeit zu haben.

  • GeordieAnglo-ItalianOnTour
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
22 říj 2016
4.3

Apart from the cleaner who was working hard all night I am really disappointed by this hostel. I've travelled most of Italy and been to many northern Italian hostels, this was by far one of the worst. Even though I spoke Italian and was polite to the staff I still felt totally undervalued. I could go on and list everything but I'll keep it short - you will be better off getting an air bnb in Bergamo than staying here!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Good morning. We regret that you've a bad experience in our hostel but we must also see what time you arrived (after 11 pm) and at what time did you leave: at night we've a guardian to guarantee all the guests to also get into the night ( all hostels in northern Italy have this service? are you sure?). Sure, we can be better and improve. And we work for for this.

  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 říj 2016
10.0

Ottima posizione ed organizzazione.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

grazie per il suo apprezzamento. Speriamo di averLa nuovamente nostro ospite

  • Anonymní
  • Argentina, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
4 říj 2016
9.7

Muy bueno! Llegamos al aeropuerto de noche así que contactamos antes al hostel para reservar un transfer que nos costó €10 euros. Hay un colectivo que pasa por la puerta del hostel y te deja en ciudad alta. El desayuno es muy completo! La habitación estaba limpia y el baño también.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

muchas gracias , esperamos volveras pronto.

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.