Hostelworld.com

Ostello S. Fosca

Ceny
mapa
Recenze
8.0
Báječný 1961 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 7.4
  • Čistota 7.6
  • Zařízení 7.5
ZAREZERVOVAT
8.0
Báječný 1961 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 7.4
  • Čistota 7.6
  • Zařízení 7.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Bulgaria, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 úno 2017
8.3

Really kind and helpfull staff. Basic, but nice atmosphere.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 úno 2017
9.7

Excelente ubicación y ambiente, para mí perfecto

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
9 úno 2017
9.1

One of the best hostels I have ever stayed. I would totally recommend it!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Skupina ženy, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
6 úno 2017
10.0

Very good hostel... Not far from the center, clean, secure, nice staff, ....

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
5 úno 2017
4.3

This hostel needs to improve everything

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
2 úno 2017
2.3

We asked for a private room for 4, The room was very cold and extremely dirty, it even had a bird in the Room!! We asked for a new room, they weren't nice at all, but they gave us a new room, to share, and at the other day they changed us again to the old, dirty and cold room. The worst thing, beside the room, was the way they woke us up entering to the room and told us to leave to the other room in that moment. I will definitely not recommend it.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Pár, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
30 led 2017
9.1

Es muy barato para su ubicación pues todo quedaba muy cerca caminando. El personal era muy amable y te regalaban café, té y dulces 24/7. Nos dejaron guardar las maletas antes del check-in y después del check-out. Además las habitaciones tenían lockers para cada huésped.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
30 led 2017
9.1

I had a wonderful stay. The facilities were clean and the beds are much comfort than the pictures on the website. The only downside is that checkin is not until 2pm, but the staff lets you leave your bag at the hostel of you arrive earlier and want to explore. I visited during the winter and the hostel was very quiet (it's next to a convent) which I found nice because then I actually slept impeccably. The kitchen is great and the hostel is centrally located. Highly recommended.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 led 2017
6.0

Los aseos necesitan una reforma entera, además de mucha limpieza higiénica. Las habitaciones están muy bien.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Sýrie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
29 led 2017
7.4

I stayed there in January. The room was cold, and the heater was not always on.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.