Hostelworld.com

Ostello Bello

Ceny
mapa
Recenze
9.7
Nádherný 4,187 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.9
  • Atmosféra 9.8
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.7
ZAREZERVOVAT
9.7
Nádherný 4,187 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.9
  • Atmosféra 9.8
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.7
Ostello Bello Located at Via Medici 4, , Milan.
Ostello Bello
Italy
Milan ITALIA - 20123 Via Medici 4
97% 4187
45.4608485 9.1810902
Ostello Bello
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 dub 2016
10.0

El mejor hostel q fui. La comida incluida. En el subsuelo tocan bandas casi todos los días . En las habitaciones ni se escucha. La cocina tiene comida disponible y balcón. El personal muy buena onda y hablan todos los idiomas .

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
21 dub 2016
10.0

Un vero ostello, bellissimo,giovane,accogliente ,pulito . I ragazzi sono tutti gentilissimi e ti fanno sentire a casa tua ,mi sarebbe piaciuto restare di più,anziché una sola notte, per conoscerli meglio xché è uno di quei posti che ti insegnano qualcosa che ti rimane dentro . L'ho consigliato ai miei figli xché credo che è un esperienza che li potrebbe arricchire, nn lo dimenticherò tanto presto questo ostello mi resterà nel cuore. Bravi!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
20 dub 2016
9.7

A really great place for the under 27 client experience. That said, for all people, it is welcoming and fun. -- Staff was great and enjoyed their work. Breakfast was great. Pasta and beverage upon arrival was so appreciated after long hours traveling.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • AxelSuperTramp
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
11 dub 2016
9.7

Ostello perfetto!! Un po' caro ma per essere a Milano, per i servizi che offre e per l'atmosfera che c'è direi che vale il prezzo speso! Ci tornerò sicuramente !

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 dub 2016
10.0

LOVE the place. The staff is AMAZING. Would recommend it to everyone, and I am definitely coming back soon :D

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 dub 2016
9.1

as we took a private room - the breakfast we received for the 'private room price' was poor... However, welcome drink and the people were great !! so in general we were very happy ... thanks!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
5 dub 2016
10.0

El mejor hostal en el que he estado, desde el primer minuto se está como en casa. Gran idea lo de los aperitivos nocturnos y por sobre todo la buena onda de Helder

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
4 dub 2016
10.0

Best hostel I've stayed in so far,rooms clean with everything you could need,lovely staff who help you meet fellow travellers,had a ace stay!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
4 dub 2016
10.0

Stayed here for 1 night on a layover and had an absolute amazing time. I was greeted with such great hospitality, as well as a free pint and meal. Would stay here again in ever in Milan.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
3 dub 2016
10.0

Best hostel I've been to. Excellent location; great, friendly, helpful, good looking staff. There is a bar, kitchen, living room. The rooms are very good, with lockers, the showers are excellent. They serve a delicious breakfast and aperitivo at night. Couldn't be better.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.