Hostelworld.com

Ostello Bello

Ceny
mapa
Recenze
9.7
Nádherný 4610 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.9
  • Atmosféra 9.8
  • Čistota 9.7
  • Zařízení 9.7
ZAREZERVOVAT
9.7
Nádherný 4610 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.9
  • Atmosféra 9.8
  • Čistota 9.7
  • Zařízení 9.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 úno 2017
10.0

A pesar de haber estado solo un día fue genial, las instalaciones, el hostel y sobre todo el personal, realmente estaban todo el tiempo ocupados para que tengamos una buena estadía. Lo recomiendo fuertemente, es muy lindo y hay un clima espectacular en el ambiente!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
12 úno 2017
9.7

Great hostel in a convenient location. Best staff ever, so friendly and helpful! Will stay again!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 úno 2017
9.7

员工很热情帮助住客,包早晚餐,都是自助餐,吃得舒服,厨房也随时有简食。各方面确定都很不错。 唯一一点不好的地方就是隔音差了一点。 旅馆的风格看个人喜好,这间属于比较年轻人的风格,有时一楼大厅会很热闹很多人,加上音乐,感觉会像个酒巴。 有认识到很棒的朋友,下次还会考虑!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
8 úno 2017
10.0

Objectively, the best hostel in the world. All in the top.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Thajsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 úno 2017
9.7

Good location that we can go to nearly everywhere by walking, staffs are very friendly and helpful. Nice and Cozy especially for young people.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 úno 2017
9.4

Great staff and great friendly atmosphere

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 led 2017
10.0

Ostello Bello is an amazing hostel, right in the center of milano. I had a great time there and never felt lonely. The rooms were nice and clean and the food (breakfast and dinner) too. I really enjoyed my stay, I could always ask the staff any kind of questions and I had the opportunity to meet some lovely people. I will definitely come back.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 led 2017
9.4

What a great experience here at OstelloBello, wonderfull staff, rooms clean and quite spacious. I had a great time thank you !

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 led 2017
10.0

Best hostel ever!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 led 2017
9.1

The hostel is a very comfortable place - the staff is super friendly, welcoming and nice. You immediately feel at home. "Questa casa non è un albergo". That's true because it is more a second home than a hotel or place were you "only stay for a couple of nights". Compared to other places it is rather expensive - bearing in mind that I paid more than 40 Euros for staying in a mixed eight beds room. Even so - they offer breakfast, which is above average and dinner, which is also good.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.