Hostelworld.com

OstellOlinda

Ceny
mapa
Recenze
7.9
Velmi dobré 445 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 7.3
  • Zaměstnanci 7.3
  • Atmosféra 7.3
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 7.3
ZAREZERVOVAT
7.9
Velmi dobré 445 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 7.3
  • Zaměstnanci 7.3
  • Atmosféra 7.3
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 7.3
OstellOlinda Located at Via Ippocrate 45, , Milan.
OstellOlinda
Italy
Milan 20161 Via Ippocrate 45
79% 445
45.5223753 9.1631555
OstellOlinda
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 říj 2015
6.3
Přeloženo: Google

Čisté poměr kvalita / cena dost dobrý.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Slovensko, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 19 Recenze
4 říj 2015
6.6

Stayed there during the Expo because it was only option, it's a bit far from the center, but close to subway. Not much atmosphere, cleanliness is ok, stuff is ok, the room was a bit cold though. All in all, wouldn't stay there if I didn't have to, but it's also not one of those shady places, so you don't have to be afraid of anything if you have to stay here.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
24 zář 2015
4.3

El hostal no tiene nada... Llegar es un tanto complicado pues está dentro de un espacio donde hay varias cosas y es raro el acceso ,la recepción no es 24 hrs... Hay telarañas... Es viejo, los baños estaban limpios y el metro no está muy lejos caminando... Y del metro al centro no son más de 15 min... Por lo que s no te importa quedarte en lugares austeros creo esta bien.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 zář 2015
8.0

Very nice place. There were only two things i have to complain about. First: there was blood on one of the blankets. Second: as the location was an hospital there is an string in the bathroom which you can pull to call for help. Most people pull to fknd out what tje string is for, so that there are annoying alarms.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 srp 2015
7.7

Bene, ma un piccolo vechino. E possibile de chiudere la parte della stanza 6, stana n°? E toilete, perché tutti il popolo del ostello use this toilete! Cosi it will be not very clean? Grazie

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Venezuela, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
16 čvc 2015
7.1
Přeloženo: Google

Je to dobré místo k pobytu. Myslel jsem, že to bylo velmi výhodné se dostat na Expo, ale na konci to není tak pohodlné prostě normální. Tak jako tak metro je blízko a se dostanete do centra města za 30 minut. Nabízejí snídani, která je hezké. Mým jediným zájmem je o recepce hodinách od 10:00 do 20:00 a je tam jen jeden ventilátor na pokoj.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
24 čer 2015
8.6

The hostel was very nice and comfortable. The location was alright. It was a bit isolated from the central city of Milan though iit was very easy to access the city through metro. There weren't many oteoter travelers so it was a bit lonely.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
16 čer 2015
5.7
Přeloženo: Google

Skvělý personál - zejména v restauraci naproti a dobrou koupelnu za cenu, ale náš dvoulůžkový pokoj byl poměrně nečisté a měl plíseň a vlhkost ve stěnách. Je to docela daleko od centra města, což je pochopitelné za cenu, takže je nejlepší strávit celý den na návštěvě atrakcí. Celkově dobré, pokud chcete levný pobyt v Miláně.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 čer 2015
5.7

Nous sommes assez déçus,pendant la réservation c'était possible de garer la voiture à l'intérieur une semaine avant notre départ par mail on nous informe que c'est impossible.Nous avons laissé notre voiture à 1kms dans une rue non payant.Auberge très bruyant la nuit, entre le musique et les enfants qui chantent . salle d'eau pas très propre, un lavabo dans notre chambre mais impossible d'ouvrir le robinet d'eau froide.Une télé dans le salon qui ne marche pas. Petit déjeuner trop tard à 8h30

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
26 kvě 2015
6.6

It was average, in every respect. Except that they served good breakfast, and the person at the reception is really helpful and nice. The restaurant attached to the hostel was very poor, and charged exorbitant prices.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.