Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Osaka Hana Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 1,327 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 1,327 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.0
Osaka Hana Hostel Located at 1-8-4, Nishi-Shinsaibashi, Chuo-ku, Osaka.
Osaka Hana Hostel
Japan
Osaka Osaka fu 542-0086 1-8-4, Nishi-Shinsaibashi,, Chuo-ku
92% 1327
34.6731218 135.4982176
Osaka Hana Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 zář 2016
9.1

오사카 시내에서 싼가격으로 지낼수 있는것은 괜챃은 편이고 시내관광지 와 멀지 안아서 걸어사 다녀도 괸찮은 편 이다 단지 게스트하우스라 약간 좁은편이여 샤워 하기가 붎편한데 가격대비 하루정도 는 저렴하게 이용하기 좋다

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 srp 2016
10.0

Good hostel, friendly staff, within an easy 5 minute walk of dotonbori and the subway station.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
31 čvc 2016
10.0

I loved this hostel! I wished I was in Osaka longer to continue my stay here. Overall, a friendly English speaking staff with a spacious common area/kitchen. Everything was clean and in working order. An amazing location in downtown Osaka. I happened to visit during a going away party for a staff member, and it was a very fun celebration. The hostel staff seemed more like a family than coworkers, which attributed to a very warm and positive atmosphere. Highly recommended if you're seeing Osaka!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
22 čvc 2016
8.9

와이파이도 잘 되고, 신사이바시 역에서도 가깝고 조용하고 도톤보리로 내려가는 길에 일본 골목도 구경할수 있어서 좋았습니다. 1층 응접실에 불은 리셉션데스크쪽 벽에 붙어있습니다. 참고하세요^^

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Japonsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
18 čvc 2016
7.1

夜10時前に着いて朝7時に出るという短い一泊でしたが、スタッフの方がとても感じ良く好感を持ちました。ドミトリーのベッド脇には、貴重品を入れるような箱があるのですが、その鍵がなく、もともと自分で南京錠のようなものを用意するべきだったのかも知れません。その脇のベッド奥にスペースがあって、黒いカバンを置いたら底が埃まみれに…。カーテンを閉めてもレール部分の隙間が大きすぎて外の人と目が合います。

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
15 čvc 2016
7.4

Nice hostel.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 čvc 2016
9.4

Awesome place. Beds were super comfortable and had a curtain for privacy. Rooms and bathrooms were very clean. The location was awesome!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • mathieulamarche4216
  • Kanada, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
6 čvc 2016
10.0

Best hostel in Japan!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 kvě 2016
9.7

3박 4일 묵었는데 정말 괜찮았어요! 직원분들 너무 친절하시고 도톤보리까지도 너무 가깝고 주위에 편의점도 있고 아주 편하게 오사카여행 잘 했습니다!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you so much for staying with us. We are glad you enjoyed staying in Osaka. We hope to see you in the near future.

  • deohagi
  • Jižní Korea, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 kvě 2016
10.0

딱히 나쁜 점이 없어서 굉장히 좋았습니다

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you so much for staying with us. We really appreciate with your comment. We hope to see you in the near future. 우리와 함께 머물에 대한 정말 감사합니다. 우리가 정말 귀하의 의견에 감사드립니다. 우리는 가까운 장래에 당신을 볼 수 있도록 노력하겠습니다.

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.