Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Osaka Hana Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 1413 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.2
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 1413 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
19 srp 2017
10.0

Very friendly staff

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Vietnam, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
19 srp 2017
10.0

The staff is super friendly and helpful. The place is also very clean and centrally located! Perfect place and great value for money. Definitely recommended!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 srp 2017
10.0

그냥 최고임. 다른 비슷한 평점대랑 비교하면 여기가세요. 파티를 찾는것만 아니면 시설 최상에 깨끗합니다. 밖에 놀데 많자나요 게스트하우스 파티 없어도 되자나요 진짜 여긴 진국임.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 srp 2017
8.9

Great staff at the reception. Had a small and nice conversation with one of them. All of them were extremely helpful and thoughtful. They even helped me with making a reservation to a Japanese BBQ nearby. Not a lot of people hang around the common area, at least during the time of my stay. So, couldn't really find opportunities to talk to other people other than my roomies. So if you are looking for a quite place this would a good option.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
29 čvc 2017
9.7

Great location, very helpful staff.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
26 čvc 2017
9.1

Really good location, close to the metro and to the amerikamura neighborhood which is pretty cool. The people staying in my room kept turning off the AC which was annoying but obviously not the fault of the hostel. Seemed more geared towards Asian tourists than westerners; didn't meet anyone particularly chatty or friendly but a perfectly good place to stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 čvc 2017
10.0

Clean, friendly and helpful staff, spacious rooms (for the price), and great location (especially for nightlife)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 čvc 2017
10.0

The best hostel ever! I can fully recommend!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
5 čvc 2017
9.7

Het hostel is gelegen in een bijzonder leuke, hippe wijk met tal van boutiques. In de avond was er wel veel rumoer op straat maar dat maakte het verblijf in een zekere zin ook wel leuk. Het personeel is erg behulpzaam. Bij binnenkomst in het hostel dien je je schoenen uit te doen en liggen er slippers klaar waarmee je rond kan lopen. De gemeenschappelijke ruimte is uitnodigend met wel een wat krappe keuken waar je niet echt langs elkaar kan. Er ligt gratis koffie en thee.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
27 čer 2017
10.0

Great hostel. Super friendly and helpful staff. Great location near metro station and dotombori street Clean. Book with confidence

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×