Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Orient Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 970 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 7.7
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 8.2
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 970 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 7.7
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 8.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Chorvatsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 zář 2017
10.0

Just perfect!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
11 zář 2017
8.0

Très bon séjour.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
4 zář 2017
5.7

After seeing other hostels in the area this isn't great value, the breakfast was very basic and I got sick from the olives once. People smoked in our dorm and loud music from across the street went until 3am making it hard to sleep. No common area even to boil water, you can't really sit on the rooftop without purchasing from the bar. The staff were nice and our sheets were changed regularly. Twice people who weren't staying in our dorm walked into our room. Aircon in dorms.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 srp 2017
9.4

Had a great time, friendly staff, great location, easy on the budget.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
5 srp 2017
9.1

Great location and friendly staff. Didn't really have much of an atmosphere but nice for a quiet stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
5 srp 2017
10.0

Ultra helpful staff, location is very good, right behind Aya Sofya, wifi works well and the sink inside the rooms is a great idea.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 srp 2017
10.0

Great hostel! Perfectly located, with an amazing view (the roof top is incredible). The staff is very friendly and a lot helpful. We recommend this hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Lotyšsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 srp 2017
9.7

Just perfect, best value for money ever!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
8 čvc 2017
8.0

Good for what we paid. It was clean and simple. We had a private room with aircon. The room was very small but the aircon worked a treat! Great location, very close to the blue mosque and public transport.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
6 čvc 2017
10.0

10/10 - this place is amazing! Perfect location in the old city, super friendly and professional staff, best breaky, comfy beds and clean bathrooms, additional services available. Best place to stay!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×