Hostelworld.com

Orient Hostel

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 923 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 923 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.3
Orient Hostel Located at Cankurtaran Mah. Akbiyik Cad. No:9, 34400 Sultanahmet, Istanbul.
Orient Hostel
Turkey
Istanbul 34122 Cankurtaran Mah. Akbiyik Cad. No:9, 34400 Sultanahmet
87% 923
41.0060384 28.9808392
Orient Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 dub 2016
10.0

Great place! I would go back! :-)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chorvatsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 dub 2016
10.0

Everything about this hostel was impecable! We spent 2 nights in Orient hostel, before and after our trip to Anatolya. We had great time on rooftoop of the hostel, and great fun with a hostel crew, and after all I just feel incomfortable to talk about Orient as a hostel, when I actually felt like home. Thank You guys, wish to see You again soon!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Malajsie, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
12 úno 2016
9.1

The place was quiet at night maybe due to low season. Lockers are outside of the bedroom but we didn't really using it. Free breakfast of boiled egg, bread + butter, cereals and hot drinks.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
8 úno 2016
10.0

I stayed at the hotel a few days. The location is great, the workers are very friendly and helpful. Family atmosphere, comfortable beds! At the top is a restaurant where the evening you can drink a beer and light the shisha, the morning to eat breakfast. In the restaurant on one side is wiev of Bosphorus, the other on the Hagia Sophia. I would recommend 100%.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
7 úno 2016
9.4

Muy buena la atención del personal. Siempre predispuesto y servicial. Muy buenas indicaciones.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Egypt, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 led 2016
10.0

Thank you everyone who has worked on to make my stsyment at Orient Hostel.. Just Awesome.. I really did enjoyed all. Thank you guys. Special thanks to Mr. Serdar.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • economy196413
  • Rusko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
5 led 2016
8.6

Хостел в хорошем месте. Недалеко от основных достопримечательностей. Завтрак, которым можно наесться. Хостел немного ушатанный, но за свои деньги в самый раз. Были проблемы с горячей водой.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 pro 2015
8.0
Přeloženo: Google

Hostel se nachází v blízkosti hlavních turistických atrakcí, stejně jako tramvaj do jiných částí města. Personál byl velmi přátelský a ochotný pomoci se vším, co jsme potřebovali. Zcela doporučujeme toto místo pro ty, kteří jdou turismu bez mnoha požadavků.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Maďarsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 lis 2015
10.0
Přeloženo: Google

Děkuji vám za vaši pomoc! Měli jsme nádherné dny v hostelu!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • diforgan
  • Australia, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
19 lis 2015
8.6

Hostel staff are excellent. Very accomodating. Beds comfotfable and lonen very cleanas are the bathrooms and toilets. Food at tje rooftop cage os excellent.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.