Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Oporto Sky Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 1161 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 1161 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 18-24
  • Světoběžník
  • 28 Recenze
8 čer 2017
6.0

This is by far the most I had paid for a hostel in Portugal by about 12 Euros and was probably my least favourite. The staff were nice but the facilities were average. My stay here was enjoyable and I was happy to stay here but compared to other hostels in Portugal, you're paying too much for what you get.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • leandropardo345635
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 kvě 2017
10.0

Muy lindo hostel, todas las comodiades.. es atendido por su dueña la mayor parte del tiempo y es una excelente persona, dispuesta a ayudar siempre! Volvería sin duda.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
27 kvě 2017
9.4

중심 관광지와는 거리가 좀 있지만 대체적으로 좋았다.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
19 kvě 2017
10.0

Sky Hostel is the best place to stay in Porto! Helpful staff, friendly atmosphere, its clean and safe. Great common area and fantastic sunny terrace, to relax and meet other travelers. It's 10 minutes walk to center and close to all bars to hang out with the locals !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
18 kvě 2017
8.9

Common areas are good, there's a good kitchen and a supermarket about a block away. Was a bit noisy though.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 kvě 2017
10.0

Awesome atmosphere, felt almost at home!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
12 kvě 2017
9.7

Bom hostel, tem banheiro privado com chuveiro! Mas o wifi nao estava funcionando direito e nas camas de cima do beliche não ha tomada.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 kvě 2017
10.0

I was amazed by the beauty of the city. I loved my stay at this hostel, I was very well received, the hostel was organized and clean. It's located in a good area, only 10 min walking from the historical center and 5 min from the nightlife / bars. I recommend the hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 kvě 2017
10.0

This hostel is one of the best I have stayed in on my trip. I recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 kvě 2017
10.0

In my stop in the city of Porto, during the "Caminho de Santiago", I stayed in this hostel and liked it very much. Thank you to all the sky hostel staff who was wonderful and welcoming, I felt like I was at home. I'll be back in a few weeks. See you

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.