Hostelworld.com

One World Hostel

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 1402 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.5
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 1402 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
15 úno 2017
9.1

I liked the setup, at least on the 2nd floor where I stayed, as the common room is nice and spacious, and they play good music. Rooms are decent, and every bed has outlets and a locker. The kitchen is a little too small. Me gustaba como se encuentra el plan del hostal, por lo menos por el segundo piso donde me quedaba, como la sala de estar es agradable y espaciosa, y ponen buena música. Los dormitorios son típicos, y cada cama tiene sus propios enchufes y casillero. La cocina es un poco pequeña

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 úno 2017
9.7

Muy recomendable. Limpieza, ubicación bastante buena. El unico pero es que no tiene cocina. Solo microondas y frigorifico. Se agradece el buen desayuno

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 úno 2017
10.0

Rapport qualité prix imbattable. L'auberge est située pile a mi distance entre la gare et le centre de la vieille ville. Vue sur parc. Très mignon. Thé et café à volonté, frigo et cuisine à disposition, douches et toilettes propres et accueil chaleureux!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
9 úno 2017
9.1

Only had a short stay here but was glad I booked! Hostel is in a great location, literally just outside Old Town and a short walk from the main train station. Staff were absolutely fantastic - they went above and beyond helping me organise tours before my arrival and, when I did arrive, gave me all the information I could possibly need about Krakow!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
6 úno 2017
10.0

Awesome place! Clean, super close to the city centre, great breakfast, great prices. Most of the staff was really friendly. Would definitely stay there again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 led 2017
9.1

Agradable estancia, muy buena la relación calidad precio. Un personal muy amable y habitaciones y baños limpios. Recomendable para pasar allí 4-5 días.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
21 led 2017
9.4

Un hostel más que recomendable. Esta a escaso cinco minutos andando de la estación de tren y de bus principal (Krakow Glowny) y del centro histórico. El edificio donde se encuentra es antiguo, pero está reformado y las habitaciones son cómodas y limpias. El personal es muy amable y el desayuno está muy bien. De las 3 veces que he venido a Cracovia este ha sido el mejor hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
20 led 2017
7.1

시설좋고 조식좋고 하지만 사람들과 어울리긴 힘들었다

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
20 led 2017
8.3

The place is really good, just five minutes walking the main station with loads of shopping options around. Near city center and the staffs are nice and helpful. It's warm inside and the showers are really good.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
18 led 2017
8.0

The hostel was great, there's a basic breakfast included, a kitchen space ( full kitchen on the upper floor), and a pretty comfortable common space. The staff were very helpful but you had to reach out to them so don't be scared. Overall good place to rest your head. Oh! and it's super close to the old town and even closer to the bus and train station so things are very accessible.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.