Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

One World Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 1,189 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.1
  • Zařízení 8.5
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 1,189 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.1
  • Zařízení 8.5
One World Hostel Located at ul. Westerplatte 8, Kraków, Krakow.
One World Hostel
Poland
Krakow +49 602 626 100 31-033 ul. Westerplatte 8, Kraków
88% 1189
50.0629795 19.9452280
One World Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 čvc 2016
7.7

Overall not bad

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
12 čvc 2016
9.7

It is a great hostel and everything. I enjoyed a lot!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
12 čvc 2016
8.6

Cambiar los colchones! Me tocaron dos camas distintas, con colchones ya malísimos

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
8 čvc 2016
8.9

Great location, friendly staff, big lockers at the dorms. I recommend it!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
7 čvc 2016
4.9

The hostel was not clean. There was a lot of noice during the night . We didn't liked it.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 čvc 2016
10.0

Thank you for a great stay, I will definitely recommend this to everybody who id going to Krakow as backpackers.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 čvc 2016
8.6

Nice hostel good location. Friendly staff always willing to help and bathrooms are all Unisex but are clean and nice.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Wales, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 čvc 2016
10.0

Fantastic hostel. Great staff. Free breakfast. Tea and coffee all day.. staff were very helpful and full of knowledge and advice. I would definitely come here again

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
4 čvc 2016
8.6

Prima hostel en mijn medereizigers hebben voor een erg goede sfeer gezorgd. Het personeel was behulpzaam en ook de locatie is prima.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Hong Kong, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 čvc 2016
8.3

Staff are super nice and the breakfast is very good

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.