Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

On the Beach Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 272 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 272 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.4
On the Beach Backpackers Located at 46 Buffalo Beach Road, , Whitianga.
On the Beach Backpackers
New Zealand
Whitianga 3510 46 Buffalo Beach Road
88% 272
-36.8357670 175.7002990
On the Beach Backpackers
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 led 2017
10.0

La ubucación es soñada. El lugar es hermoso. Lo mejor es que solo compartis el baño, la cocina y el living con las cuatro personas restantes. La gente que atiende es muy calida.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
15 led 2017
8.0

Beautiful location, staff is very kind and willing to help. Bathrooms both inside and outside rooms are very small

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 led 2017
9.4

I was only here briefly but I don't think there was a better hostile to stay at in whitianga. Absolutely wonderful.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
14 led 2017
8.3

Nous étions dans une chambre de 4 dans une petite maison, très convivial ! Facile pour se garer avec le parking. Proche de l'océan et certaines chambres ont vu sur celui-ci. Seul inconvénient le WiFi limité (500 Mo)...

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 led 2017
8.9

Nice hostel! We could get some Kajaks which was awesome!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • kittykat222
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
12 led 2017
9.7

Loved this hostel! Really comfortable bed and the bonus of not having a bunk was amazing! Really clean and good facilities. Only two downsides- the shower has zero pressure and the internet doesn't really work... but overall really happy with this place 🤙🏻

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
9 led 2017
9.4

A home away from home. I loved my stay here and highly recommend! Very clean! The staff were slightly rude/snappy with me, but everything else was great!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
8 led 2017
8.3

Dit hostel ligt op 20 min wandelen van 'het centrum', maar de rustige buurt en het prachtige wandelpad langs het strand zorgen dat je die wandeling er graag bijneemt. Door de indeling in lodges per 2 of 3 kamers van vier personen krijg je een heel huiselijk gevoel. Je deelt een living en open keuken met een beperkt aantal gasten. De televisie zorgde voor filmavonden in onze lodge. De uitbaters geven je graag tips, maar hebben weinig empatisch gevoel met wat jou bezighoud. Topverblijf!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • jessicaarmitage981
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Světoběžník
  • 45 Recenze
27 pro 2016
8.0

Was a nice place right on the beach. Met some really nice people here and really enjoyed it. There isn't really a common room so unless people are in your room/apartment it's quite hard to meet anyone. Supermarket about 10 minute walk. Would recommend.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
25 pro 2016
7.4

Sehr gutes und sauberes Hostel mit guter Ausstattung. Betten waren super bequem. Personal etwas merkwürdig, aber ok (lag evtl. an Weihnachten)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.