Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

On the Beach Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 321 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 321 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
18 dub 2017
9.1

Staff were incredibly friendly and helpful. The beds were comfortable and everything was very clean. Shower/bathrooms were a bit small, but definitely adequate. Locks on all the doors and the place is spread out across different buildings, so we basically had our own cabin, kitchen, and hang out room. It was great! No individual lockers, as far as we could tell.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 dub 2017
9.4

Really friendly staff, great location in really good condition, clean. I would totally recommend this place

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
8 dub 2017
8.6

Auberge très bien situé et vraiment bien propre. Ambiance cool

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • ajwatson_1016622
  • Severní Irsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
30 bře 2017
8.6

Friendly staff and great location. Would definitely come back!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
28 bře 2017
9.4

Amazing location right by the beach and with all sorts of beach equipment.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
27 bře 2017
10.0

I can't actually think of a problem with this hostel, nice staff, spacious, comfy, free bikes.. nice place to stay!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 bře 2017
8.9

Great place for a casual stay, and staff very friendly!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 bře 2017
10.0

Wir hatten ein twin Zimmer. War gut. Wenn im 2. Zimmer Leute sind, die angenehm sind, kommt man in der kleinen küche gut zurecht. So hat man zu viert ein Badezimmer was toll ist. Es war auch sehr sauber, Küche wird geputzt, Tücher ersetzt toll. Sie und Sally sind sehr hilfsbereit, freundlich und unkompliziert!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 18-24
  • Světoběžník
  • 21 Recenze
16 bře 2017
9.1

Awesome hostel, everybody was really friendly and the atmosphere was pretty cool! We had a great stay.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
7 bře 2017
8.9

An sich ist das Hostel schön und familiär durch die einzelnen Appartments. Die Zimmer allerdings sind sehr klein genauso wie das Badezimmer, wenn man es so nennen darf. Das Waschbecken ist super klein man kann sich nicht vernünftig waschen und macht alles nass. Die Küche war gut ausgestattet. Es gab keine Schließfächer wobei ich keins brauchte. Mein Aufenthalt wurde durch die Leute in meinem 'Appartment' super und angenehm, es waren alle Altersklassen und vorhanden was es sehr abwechslungsreich

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.