Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Old City Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 365 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 8.1
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 365 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 8.1
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
26 dub 2017
8.0

Excellent location and great value for money. Nice and clean structure to the hostel. Internet access was very good and the staff were helpful. I had an enjoyable and pleasant stay here.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 dub 2017
9.1

Great little hostel in the perfect location

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
10 dub 2017
8.6

perfect location, room is a bit small but OK, helpful and friendly staff, atmosphere could still be improved though

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
22 bře 2017
6.9

Great location and great crowd. Reception staff are not the most welcoming I've ever met but it was fine.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 led 2017
9.4

It is a beautiful and old hostel in the middle of the city center with clean rooms and sweat, helpfull staff👍🏻👍🏻

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
7 led 2017
8.3

Oksana is super helpful. Good location. Clean Facilities

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
6 led 2017
10.0

HIGHLY RECOMMENDED! - Awesome location just next to main square. - Well maintained clean rooms and common areas. - Very safe with own lockers and 24/7 reception. - Lovely staff who speak fluent english and are always there to help you. - Good common areas to meet other travellers. Overall great place to be, I can't wait to return to Lviv and this hostel again :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 pro 2016
9.1

The location couldn't be better. I wish the lockers were big enough for my bag but everything else was awesome. Super fast wifi too!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
22 pro 2016
8.3

Great location, comfy beds, and mostly some nice fellow travelers. Atmosphere was hit-or-miss, but maybe that's because it's the middle of winter! Not a huge fan of the staff aside from Oksana, who was lovely.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 pro 2016
9.7

Świetny hostel! Bardzo polecam! Bardzo czysto i przyjemnie, lokalizacja perfekcyjna. Polecam!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.