Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ocean Hostel Ipanema

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 317 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 8.2
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 317 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 8.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 úno 2017
6.9

Es ist ok. Für den Preis kann man nicht meckern. 10 Leute in einem Raum ist natürlich ziemlich viel. Das Bad wurde zwar regelmäßig geputzt, trotzdem war es aufgrund von 10 Leuten immer dreckig. Es gab nur wenig Wasserdruck und kein warmes Wasser. Auch sehr Schade ist, dass die Mitarbeiter kein Englisch sprechen. Positive ist, dass ein sehr großer Spinnt um alle Sachen zu verstauen vorhanden ist, was jedoch auch nötig ist, da das Hostel den ganzen Tag ( inklusive der Zimmer ) offen steht.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
15 úno 2017
9.7

Other than some water pressure and hot water issues in one of the four washrooms, I recommend it.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Slovensko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 úno 2017
6.3

We booked private room. The room was converted from attic- extremely hot with tiny window. The fan wasn't too much help. Narrow staicases, if you have a suitcase, ask for a room on a lower floor. Showers had cold/luke warm water only and pressure was very bad. The water was barely dripping from the taps in the sink in 2 out of 3 bathrooms. Great location, just few blocks from the beach.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Ghislaineislief
  • Nizozemí, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
28 led 2017
8.6

Super clean hostel on a great location. Half of the staff is super helpful, the other half doesn't speak a word of English, which is quite inconvenient. Great big lockers, clean towels and bedsheets. There was only one thing that I didn't like: the very cold showers with no pressure at all. They said they were having issues but I don't think they were trying to get it fixed. I did love the hostel a lot. When I went to another hostel that turned out to be a nightmare I ran back to this one

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 led 2017
9.1

Muy bueno y muy recomendable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • sebaespejo
  • Argentina, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 led 2017
9.1

Hostel muy tranquilo, muuy limpio y con baños espectaculares.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 led 2017
9.4

Adorei!!! Localização ótima, pessoal do Hostel sem igual, prestativos e atenciosos. Dependencias e quartos limpos e organizados. Com certeza recomendo e voltarei em breve.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
22 led 2017
6.9

No bells or whistles with this hostel. Very small lounge area, very little sitting space in kitchen. Dorm room, linen and beds are very old. However it's a hostel and it's good value. Owner was a legend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • lucasdanielrot2567
  • Brazílie, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 led 2017
9.7

Eu e minha esposa gostamos muito do Hostel! A localização é excelente, o pessoal que nos atendeu foi super solicito e simpático! As instalações são ótimas e o banheiro além de estar sempre limpo é bem grande e bem arejado! Super recomendo a estadia no Ocean Hostel, nós vamos voltar em breve com certeza!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 led 2017
9.4

Really nice Hostel that is good organized. I loved the kitchen, there you could find everything you need, really recommendable!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.