Hostelworld.com

Oaklands Lodge

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 831 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.5
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 831 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Izrael, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 úno 2017
9.7

Everething was fine exept of lack of fresh air.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 úno 2017
9.4

Oaklands Lodge is an awesome Hostel! friendly staff - check comfy beds - check cool backpackers - check clean - check big/good kitchen - check Only thing is the distance to aucklnd city. If you dont have a car you have to pay 3.50$ for a one-way ticket into the city. If im coming back to auckland i will definitly spend my nights here again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 úno 2017
9.4

I really liked my stay! I had a single room that had a quaint bed and an awesome reading light! The staff were approachable and friendly. I got 1gb of free wifi which lasted me for the evening. The location is walking distance from a great coffee shop! The shower was clean and private. I can't wait to stay again!!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 úno 2017
8.3

Awesome, smooth and chilled out hostel on foot of Mt. Eden! Definitely recommended!!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • MattiasJK
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 úno 2017
8.9

Great place to spend a week in Auckland! Located in a residential quarter, next to lots of shops, with 2 direct buses to downtown and the CBD! Great atmosphere as well, cosy and perfect to meet people and make friends. I'd recommend this place anytime and might even come back in the future!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Smíšená skupina, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
7 úno 2017
9.4

Thanks a lot dor the stay, very nice staff. We will come back soon

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • lhooiweng6345
  • Malajsie, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
6 úno 2017
9.1

Overall, great hostel. Very warm and I love the kitchen. Room ventilation wish to be better, as I had running nose for whole night since I get it.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
5 úno 2017
7.7

Good hostel. Far from city centre.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 úno 2017
10.0

Very nice place... nice and helpful.staff.clean and perfect location !!!! We actually cancelled other bookings and decided to come back !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
1 úno 2017
7.7

I think the wifi should be free or more than 1GB. You can't stream a film normal without a break

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.