Hostelworld.com

O de Casa Hostel Bar

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 556 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.1
  • Zařízení 7.6
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 556 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.1
  • Zařízení 7.6
O de Casa Hostel Bar Located at Rua Inacio Pereira da Rocha, 385, Vila Madalena, Sao Paulo.
O de Casa Hostel Bar
Brazil
Sao Paulo 05432-011 Rua Inacio Pereira da Rocha, 385, Vila Madalena
83% 556
-23.5605647 -46.6903281
O de Casa Hostel Bar
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
29 dub 2016
8.6

Excellent location near via maddalena, beco de batman, and lots of local bars and clubs where locals go. Comfortable beds and pillows, quote like the basic / minimal style set-up. Super choice for a travellers for a 1-2 day break to check out the city.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
27 dub 2016
6.3

The private rooms are a bit expensive for what they are. Situated across the room from the main building (which is very nice, and colourful), they don't come necessarily with Windows and when they do, the noises from the streets make it impossible to sleep. The price to pay to stay in a nice and lively neighbourhood.. But then, cleaner bathrooms and toilets would be much better.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
22 dub 2016
8.3

++: Lage, Mitarbeiter, Atmosphäre, Service, Bar --: keine Klimaanlage, zu laut.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Uruguay, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
15 dub 2016
6.9

El Hostel está muy bien ubicado respecto a la zona de bares y movida nocturna. En nuestra habitación no funcionaban los lockers y la ropa de cama estaba toda agujereada, eso debería mejorarse. No incluye desayuno y teniendo en cuenta la calidad de las instalaciones, para ser baja temporada me parece que 80 reales para una habitación compartida es mucho, .

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 dub 2016
9.7

At O de Casa I landed in an environment full of friendly staff and guests; plenty of good people who were willing to help me practice Portuguese or speak to me in English, help me book flights, and to go on adventures with into the city. This may seem like the luck of the draw, but I doubt my experience at O de Casa was a coincidence. The hostel has plenty of common space that funnels you toward all of the good conversations to be had.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • paiva-alan9221
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Světoběžník
  • 26 Recenze
9 dub 2016
8.6

o hostel é bem legal, rola uma "balada" meio aperta para qualquer um na parte externa, eu achei legal, mas os mais encanados com segurança talvez fique meio bolado. a infraestrutura é simples, mas bem justo pelo valor pago, banheiros limpos e roupa de cama limpos. Acho que é uma ótima opção para quem quer curtir a vila mariana e não quer voltar dirigindo para casa. Recomendo!!!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • paulhinch2000205
  • Anglie, Muž, 31-40
  • Světoběžník
  • 43 Recenze
5 dub 2016
10.0

Great hostel as always - second time stopped here and just as good! The staff are super nice and helpful. A nice chilled out hostel, which is in a nice area of Sao Paulo in the Vila Madalena area. I will definitely be stopping here on my next trip to Sao Paulo!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 bře 2016
10.0

Excelente atención, excelente servicio. Me gusto todo

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
8 bře 2016
8.0

We were there two nights, the staff was helpful

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Afrika, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 bře 2016
8.9

Great hostel, would definitely stay there again. However be aware that is it a hostel for people who enjoy the São Paulo nightlife. Great staff, clean rooms, and a good affordable bar to start your nights.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.