Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

O de Casa Hostel Bar

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 825 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.5
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 825 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 čvc 2017
8.0

Banheiros e camas poderiam ser melhores. Poderiam haver opções de comida mais baratas.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
18 čvc 2017
9.7

Goede locatie is een leuke wijk. Mooi hostel!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 čvc 2017
10.0

The staff were amazing, it was in a great neighborhood and was a really easy environment to meet people! Some nights the front opens as a bar that draws in locals but the back still is very secure as you need a wristband to get to the hostel area. Some of my first hot showers in a month! Cute hammocks sit out that you can chill in or there is a room with couches to rest on. Also super close to the metro! All in all I liked this hostel a lot!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • tlsdudtod
  • Jižní Korea, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 čvc 2017
10.0

최고입니다. 상파울루있으시면 꼭 묵으세요

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 čvc 2017
9.7

3 nuits passées dans cet hostel. Propreté, installation au top ! Le staff est très sympa fait son max pour donner des conseils voyage et mettre la bonne ambiance. Backpackeuse seule j'ai trouvé l'ambiance et les sorties nocturnes que je cherchais. Le petit déj est très bon malheursement il n'est pas compris pour les dortoirs chose qui n'est pas précisée. Le seul regret est qu'il n'y ait pas de cuisine.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
11 čvc 2017
9.7

Awesome hostel! Defenitly going back there!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Severní Irsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
11 čvc 2017
7.1

Only major downside for me was that there was no kitchen, which I wasn't aware of before I booked. When trying to travel on a budget you need to be able to cook your own food. Very clean and great atmosphere, plenty of places to chill. Bar at the front and I could see anything stopping the public from walking down the back towards the rooms. Overall a good stay.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hey, We have a huge advise about the kitchen. Sorry you didn't read that :( Bar in front of the building is our way to keep guests safe when they want to relax at the back, after going trought a door where our 24 hours reception is.

  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
11 čvc 2017
10.0

Hostel itself is really cool, great staff, cheap caipis, close to many baladas. Coming back at the end of the month

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • aalinemarttins
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 čvc 2017
9.7

O hostel todo é maravilhoso, os quartos são limpos e os ambientes comuns bem agradáveis. O staff é todo atencioso, além de serem pessoas incriveis, simpáticas e parceiras. A localização não poderia ser melhor, no coração da vila madalena, bairro maravilhoso com muitos bares e casas noturnas, além de seguro. Próximo ao metrô, podendo acessá-lo caminhando. Pretendo retornar em breve e super recomendo!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
8 čvc 2017
9.7

One of the best hostels we have stayed in. Really cool hostel for chilling out or having fun and socialising! Staff are great, there is plenty going on but its also good for a quiet night. Vila Madelena is a great little town with loads of bars and restaurants. Highly recommend!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.