Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

O de Casa Hostel Bar

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 772 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 772 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
22 kvě 2017
9.4

Me and my boyfriend had a double room, it was very clean and modern with nice ensuite. The hostel itself had a great bar which got quite busy even when we stayed (Sunday, Monday, Tuesday) and the staff we lovely. Only downside was no kitchen, but São Paulo obviously had loads of great food, just a shame if you wanted to do it on more of a budget.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • liviarlino1945
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 kvě 2017
8.9

Incrível hostel, ambiente super agradável e todos os staffs são muito simpáticos , a Carol é muito atenciosa! Com certeza voltarei ao hostel e o recomendarei para outras pessoas!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
17 kvě 2017
10.0

Um ambiente super acolhedor, staff super simpático e prestativo. Vale a pena.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • aleruaro
  • Brazílie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 kvě 2017
10.0

Muito bom, atendentes muito simpáticos, atenciosos, ambiente tranquilo.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 kvě 2017
9.7

I stayed only one night but it was very fun in that time. I was in a solo person room and was very happy. Very easy to meet other people. There was people from around the world so I could speak English and practice my Portuguese. The free caprinha was delicious. My only wish is that my room came with soap.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 kvě 2017
9.4

Ambiente muito animado, bem localizado e para quem quer ficar poucos dias em São Paulo, recomendo bastante.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
10 kvě 2017
9.7

This hostel was awesome. The staff are so friendly, it's comfortable, clean and there is a fun vibe. It's relaxed & you get a great night sleep, but there are still heaps of opportunities to have a good night out :) they don't have a kitchen but there is so much great food in São Paulo that it didn't bother us. We loved our stay here and would 100% recommend it!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 kvě 2017
10.0

Great Hostel with friendly staff! Only problem in my opinion is that it doesn't have a ktichen.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
9 kvě 2017
9.1

C'est hostel est vraiment super. Bien placer dans un cartier sur, avec restaurant, bar ( certains on même des artistes qui viennent jouer en live le soir super cool) ,discothèque. Tout les soir on peut trouver une soiree très proche de l'auberge. Le personnel qui travaille là-bas et juste génial, toujours le sourire près à vous aidé au moindre souci, mes préférés resteront Isabel et Ricardo. La wifi fonctionne bien. Les petit bémol sont que le petit déjeuner et payant et bar ferme à 11h.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 kvě 2017
10.0

Stayed here for 2 nights. Staff the best. Any questions. No problem. House beer the best draft I've had in SA. Location is ideal for São Paulo nightlife. Recommend big time.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.