Hostelworld.com

Nui. Hostel & Bar Lounge

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 803 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.6
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 803 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.6
Nui. Hostel & Bar Lounge Located at 2-14-13, Kuramae, Taito-ku, Tokyo.
Nui. Hostel & Bar Lounge
Japan
Tokyo 111-0051 2-14-13, Kuramae,, Taito-ku
93% 803
35.7038726 139.7933985
Nui. Hostel & Bar Lounge
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
28 dub 2016
9.4

Cool hostel, love the bar area. It's located by the river and close to main attractions.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • bmoflow
  • USA, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
25 dub 2016
10.0

My experience at Nui was amazing! The place was very clean and the facilities were wonderful. The staff was more than accommodating. The downstairs lounge was great for early morning coffee and late night beers. I was able to meet a lot of interesting people. I would definitely visit again and recommend to friends!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
23 dub 2016
9.1

This hostel has a great atmosphere. The downstairs area is cafe/bar and is a great place to chill. Its located close to the subway and a decent walk (20min) from the JR station. Good location w/ convenience stores and food close by. Downsides: Our floor did not have hot water! The rooms were also a little small, especially with everyone's luggage in it.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
12 dub 2016
10.0

Endroit merveilleux. Personnel professionnel et adorable. Un pincement au cœur au moment de partir. Nous reviendrons ici à coup sur

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
7 dub 2016
8.3

Great staff, very helpful and facilities were amazing for a hostel. Everything was so clean and maintained. The place had potential to be a great party hostel but most people wanted to have a quiet time in Tokyo. Also you have to get the subway to everywhere but it didn't help that the location was a little far from the main attractions ie Shibuya, Roppongi and Shinjuku. Another note is the beds looked very nice but the mattresses were hard. Great overall.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
6 dub 2016
8.0

Bon hostel, très bien avec le bar lounge en bas. Remarques : L'eau chaude n'était pas constante dans la douche entre deux arrêt de robinet, c'était très frustrant. On ne doit pas enlever ses chaussures, je trouve ça limite niveau hygiène comparé a ce que j'ai eu l'habitude de rencontrer au Japon Personnel bien, mais bâtiments encore un peu vieux, je pense que quelques travaux pour terminer et rendre plus propre seraient bien, notamment la peinture des chambres et l’ascenseur :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.